• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9265 LEI
  1 USD = 4.0491 LEI
  1 GBP = 5.7238 LEI
  1 CHF = 4.4882 LEI
  1 HUF = 1.3738 LEI
  1 BGN = 2.5189 LEI
  1 JPY = 3.7198 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Năstase de pe Muntele Athos, mesaj subtil pentru Dodon: M-am umplut de energie și de smerenie

25 Aprilie, 11:08

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost ieri pe Muntele Athos, iar spre seară i-a transmis un mesaj președintelui Igor Dodon, pe care l-a numit „trădător”.

Nastase

Am plecat de acasă și am ajuns acasă (la Frankfurt n.r.). Am trecut pe la Muntele Athos și m-am umplut de energie și de smerenie. Nu știu cât de mult se vede acest lucru, dar asta înseamnă pentru mine smerenia – să nu tac atunci când este nedreptate. Voi reflecta zilele următoare la ceea ce am învățat în scurta perioadă cât m-am aflat pe Muntele Athos, alături de călugări importanți. Prin ei îl apropii pe Dumnezeu”, a spus Năstase într-un live pe Facebook.

În cadrul intervenției sale, liderul PPDA l-a criticat pe Igor Dodon, menționând că nu a uitat de trădarea sa din 24 aprilie 2016.

Mă gândeam zilele trecute cât de potrivit este Dodon pentru funcția publică, în general. Cât de bine-i stă lui președinte, cât de calificat este pentru această minunată funcție. Altora, mai mult sau mai puțin anonimi, le este refuzată funcția, deși, ca să vezi, nu au primit-o nici de la Plahotniuc și nici de la Dodon. La mine mă refer, evident, și la incapacitatea mea de a obține o „audiență publică” la șeful suprem al statului. Primar nu am fost bun, deputat, după cum se vede, nici atât, audiențe nu pot primi, în mod clar pentru aceștia, sunt nepregătit pentru o demnitate publică, oricare ar fi aceasta, deși oamenii sunt cei care m-au ales.

Dodon mi-a respins, recent, invitația la dezbateri publice. Admit că, din cauza rândului lung inventat de el, o confruntare publică e imposibilă în curând. Hai, Dodon, îți ofer șansa, fără rând să-ți curăți rușinea față de o țară si o lume întreagă, inclusiv în fața patronilor tăi externi. Depășește frica! Vino de pe poziția de președinte de stat să te bați cu mafia alături de un muritor de rând, alături de muritorii de rând!”, l-a îndemnat Năstase pe Dodon.

De asemenea, Năstase s-a referit și la cei care ar fi „îngrijorați de imaginea Blocului „ACUM”, de viitorul nostru politic”.

Niciunul dintre ei nu au fost alături de mine, alături de noi când frământam glodul Patriei în lung și-n lat și iarna, și primăvara, și vara, și toamna. Îi invit să meargă la oameni să-i asculte, să-i audă.. Noi am fost”, a adăugat acesta.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: