• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9202 LEI
  1 USD = 4.0467 LEI
  1 GBP = 5.7275 LEI
  1 CHF = 4.5150 LEI
  1 HUF = 1.4203 LEI
  1 BGN = 2.5156 LEI
  1 JPY = 3.6948 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

MApN: Doi dintre pacienţii răniţi în incendiu, transferaţi

29 Ianuarie, 15:10

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a transmis că doi dintre pacienţii răniţi în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş" din Capitală au fost transferaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, fiind internaţi la Terapie Intensivă.

erfrefref

Alţi doi pacienţi, care nu au arsuri şi sunt în stare stabilă, au fost duşi la spitalul ROL 2 de la Institutul "Ana Aslan", potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri după-amiază, doi dintre pacienţii răniţi în incendiul de la Institutul "Matei Balş” din Capitală au fost transferaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "dr. Carol Davila” (SUUMC) din Bucureşti, iar alţi doi la Formaţiunea medicală de nivel ROL 2 de la Institutul "Ana Aslan” din Otopeni.

"Pacienţii transferaţi la SUUMC se află internaţi, în prezent, în Secţia Terapie Intensivă a spitalului, fiind în diferite etape de reevaluare medicală multidisciplinară, date fiind suspiciunile de diagnostice asociate bolii de bază (COVID 19) ca urmare a efectelor incendiului care a avut loc în această dimineaţă", a precizat MApN.

Conform sursei citate, pacienţii internaţi la Formaţiunea ROL 2 sunt în stare stabilă, fără arsuri, echilibraţi hemodinamic şi respirator.

MApN a menţionat că familiile celor patru pacienţi au fost anunţate despre starea acestora de sănătate şi sunt în contact cu echipele medicale.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: