• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 15º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 14º C
  Craiova 22º C
  Galati 20º C
  Iasi 18º C
  Suceava 12º C
  Timisoara 19º C
 • 1 EUR = 4.7509 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.5172 LEI
  1 CHF = 4.2187 LEI
  1 HUF = 1.5039 LEI
  1 BGN = 2.4291 LEI
  1 JPY = 3.8010 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Wess Mitchell, după vizita în România

19 Iunie, 21:38

Asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, s-a întâlnit marţi, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis. Mitchell se află la Bucureşti în cadrul unui turneu european care mai include Zagrebul, Praga şi Bruxellesul.

klaus

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat, marţi, în întâlnirea cu Wess Mitchell, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, că ţara noastră este profund determinată pentru a acţiona ca un furnizor de securitate şi stabilitate în regiune, dar şi ca promotor al acestui set de valori democratice, într-un context regional în care există şi provocări la adresa acestor valori.

Preşedintele României a reiterat, cu această ocazie, angajamentul puternic, al României şi al său personal, pentru aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, pe toate dimensiunile sale. Preşedintele Klaus Iohannis a amintit întrevederea deosebit de fructuoasă pe care a avut-o cu Preşedintele Donald Trump, la 9 iunie 2017, la Washington, şi care a reprezentat un puternic imbold politic pentru dinamizarea dialogului bilateral în domenii-cheie precum securitatea şi apărarea, economia, comerţul şi schimburile culturale, se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: