• Bucuresti 0º C
  Baia Mare -1º C
  Brasov 0º C
  Cluj-Napoca -1º C
  Constanta 2º C
  Craiova -1º C
  Galati -1º C
  Iasi -2º C
  Suceava -4º C
  Timisoara -1º C
 • 1 EUR = 4.6550 LEI
  1 USD = 4.1067 LEI
  1 GBP = 5.1783 LEI
  1 CHF = 4.1251 LEI
  1 HUF = 1.4390 LEI
  1 BGN = 2.3800 LEI
  1 JPY = 3.6243 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Voronin vrea să candideze în aceeași circumscripție uninominală cu Dodon

19 Octombrie, 11:08

În următorul Parlament o să vină cei cu bani mari și care vor face multe promisiuni. Acest lucru se va întâmpla datorită sistemului electoral mixt în baza căruia vor avea loc următoarele parlamentare. Declarația aparține liderului Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, transmite Deschide.MD.

voronin

„Campania electorală pentru parlamentare va fi foarte interesantă pentru că sistemul mixt de vot distruge toți anii de independență. Nu se știe până la urmă ce fel de Parlament o să avem. În Parlament o să vină cei cu bani mari și cu promisiuni”, a menționat liderul comuniștilor în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune Pro TV Chișinău.

Vladimir Voronin spune că Partidul Comuniștilor a rămas singurul partid cu adevărat de stânga. „Noi nu vom putea să ne coalizăm cu cineva nici în alegeri parlamentare, nici în cadrul activităților politice datorită ideologiei și politicilor noastre”, a adăugat comunistul.

În ceea ce privește o posibilă candidare pe circumscripție, președintele PCRM spune că și-ar înainta candidatura în circumscripția uninominală unde va candida și președintele Igor Dodon.

Despre vizita președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, în Republica Moldova politicianul spune că aceasta ar fi fost condiționată cu expulzarea celor șapte cetățeni turci. „De ce a fost amânată vizita lui Erdogan din luna august? Pentru că acești șapte cetățeni turci încă nu erau extrădați. Se vede că au fost puse condiții. (...) După ce acești șapte cetățeni turci au fost trimiși în pușcăriile din Turcia, Erdogan, în sfârșit, a venit”, spune Vladimir Voronin. Politicianul se întreabă ce altă altă explicație ar mai exista pentru dragostea bruscă a președintelui turc?

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: