• Bucuresti 29º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 23º C
  Craiova 28º C
  Galati 27º C
  Iasi 28º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.7612 LEI
  1 USD = 4.2560 LEI
  1 GBP = 5.3976 LEI
  1 CHF = 4.2429 LEI
  1 HUF = 1.4596 LEI
  1 BGN = 2.4344 LEI
  1 JPY = 3.8834 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova//Voronin, în plenul parlamentului: Pușlamalelor, să li se usuce mâinile celor care vă vor mai vota!

20 Iulie, 10:59

Replicile unor deputați moldoveni în plină ședință de Parlament a coborât sub pragul limbajului suburban.

voronin

După ce liberalului Roman Boțan a cerut raportului unui proiect să nu includă în registrul Monumentelor de Stat, obiecte care glorifică regimuri totalitare, liderul PCRM, Vladimir Voronin a venit cu o replică:

Voronin: Eu în glumă i-am zis lui Ghimpu să conecteze computatorul, dar se vede că întregului Partid Liberal îi trebuie computator. Voi de fapt despre ce vorbiți. Vă dați seama? Despre care monumente? Despre care istorie? Voi ce credeți că istoria începe de la voi, băi pușlamalelor ce sunteți?

Valeriu Ghilețchi, în calitate de președinte al ședinței: Domule Voronin, continuați numai dacă nu aduceți ofense colegilor din Parlament.

Voronin: Avertizare vouă și doamne ferește vreun alegător să vă mai voteze pe voi în Parlament. Să li se usuce mâinile la cei care vă vor mai vota.  Da mata (n.r. către Valeriu Ghilețchi) nu te grăbi cu replici, aista care conduce ședința, că ai să o primești înapoi. Cel mai scârbos lucru, este cea mai joasă mentalitate și cea mai joasă mentalitate o au cei care luptă cu monumentele. Voi nu sunteți capabili să înțelegeți ce-a fost și cum a fost. Voi nu aveți nici demnitate, nici soviste.

Replica din partea liberalilor nu s-a lăsat așteptată și a fost la fel de agresivă.

Ion Apsotol, deputat PL: În primul rând, domnule președinte al ședinței vă rog să închideți microfoanele celor care aberează si insultă deputații. Și să le aplicați avertisment pentru că au ofensat deputații din sală și memoria noastră. Vă rog să nu conectați microfoanele celor care printre beție mai vin și mai strică aerul în Parlament.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: