• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9242 LEI
  1 USD = 4.1226 LEI
  1 GBP = 5.7620 LEI
  1 CHF = 4.5075 LEI
  1 HUF = 1.3918 LEI
  1 BGN = 2.5177 LEI
  1 JPY = 3.7244 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

  NEWS ALERT: Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății

14 Aprilie, 12:53

E oficial! Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății, potrivit unui anunț făcut de premierul Florin Cîțu.

ddd

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

La întâlnirea pe care premierul Florin Cîțu o are la această oră cu vicepremierul Dan Barna, au ajuns și secretarul de stat Andreea Moldovan și șeful DSU, Raed Arafat.

Prim-ministrul a avut o discuție extrem de aprinsă cu Vlad Voiculescu și a cerut demiterea secretarului de stat Andreea Moldovan, iar ministrul Sănătății nu fost de acord.

„Atunci plecați amândoi”, ar fi fost replica lui Florin Cîțu.

Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății, au declarat surse politice pentru PS News. Premierul ar fi demis-o și pe Andreea Moldovan, iar decizia i-ar fi fost comunicată lui Dan Barna la o întâlnire pe care aceștia o au miercuri dimineață.

Ordinul semnat de secretarul de stat din ministerul Sănătății Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea șefului Executivului sau a șefului DSU, Raed Arafat, iar asta a fost picătura care a umplut paharul, au precizat surse liberale pentru PS News.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: