• Bucuresti 7º C
  Suceava -3º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Vlad Filat a revenit cu un anunț pe facebook

16 Iulie, 10:47

Fostul premier Vlad Filat anunță că și-a schimbat și avocatul care îi va reprezenta interesele la CEDO. Este vorba despre Victor Munteanu.

Vlad Filat

„Mulțumesc echipei de avocați care mi-a asigurat apărarea până în prezent. În continuare, țin sa vă comunic că apărarea îmi va fi asigurată de Dl. avocat Victor Munteanu, care îmi va reprezenta drepturile și interesele legale în plan extern (CEDO) și va coordona activitatea avocaților care mă vor reprezenta în plan intern", a scris Filat pe Facebook, prin intermediul avocaților.

Vlad Filat a fost reprezentat în instanțele de judecată din republică de avocații Biroului Asociat de avocați „Popa & Asociații". Ulterior Biroul Asociat de avocați „Popa & Asociații" a solicitat de la Vladimir Filat, prin intermediul instanțelor de judecată, încasarea a 1,3 milioane de euro, 100 de mii de USD și 230 de mii de lei. Mai târziu, Curtea de Apel Chișinău a respins cererea, astfel avocații ex-premierului nu și-au putut recupera datoriile.

Vlad Filat a fost condamnat la 27 iunie 2016, de către magistraţii judecătoriei Buiucani, la nouă ani de închisoare. Ulterior, decizia a fost menținută de Curtea de Apel Chișinău și Curtea Supremă de Justiție. Fostul prim-ministru este învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă. Filat pledează, în continuare, nevinovat.

Sursa: deschide.md

 

Citeste mai mult despre: facebook, Mesaj, Republica Moldova, revenire, Vlad Filat
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: