• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 2º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 5º C
  Craiova 6º C
  Galati 4º C
  Iasi 3º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 5º C
 • 1 EUR = 4.6495 LEI
  1 USD = 4.0769 LEI
  1 GBP = 5.1788 LEI
  1 CHF = 4.1190 LEI
  1 HUF = 1.4384 LEI
  1 BGN = 2.3773 LEI
  1 JPY = 3.6184 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Vitalii Ignatiev: Tiraspolul consideră inutilă orice discuție cu Dodon

12 Noiembrie, 15:36

Reprezntantul Tiraspolului în procesul de negocieri cu Chișinăul, Vitalii Ignatiev, a declarat în cadrul unui interviu acordat postului de Televiziune Pervîi Pridnestrovskii că separatiștii nu-l văd pe Igor Dodon ca partener de dialog în procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

Ignatiev

Pretinsul diplomat separatist a declarat că prima întâlnire dintre liderul de la Chișinău și cel separatist de la Tiraspol a avut loc la 4 ianuarie 2017. Atunci, separatiștii i-au prezentat lui Dodon o serie de probleme care ar putea fi rezolvate și au rămas dezamăgiți de faptul că nimic nu s-a realizat.

Noi i-am prezentat acea serie de probleme și i-am propus domnului Dodon să se concentreze asupra acelor puncte care, din punctul său de vedere, sunt cele mai stringente sau au o perspectivă de soluționare. Din păcate, de atunci nu s-a făcut nimic”, a subliniat Ignatiev.

Pretinsul ministru de Externe de la Tiraspol a menționat că din această cauză separatiștii au decis să se concentreze pe cooperarea cu Guvernul de la Chișinău și așa s-a ajuns la acele șase protocoale care acum sunt implementate.

„Deocamdată nu vedem careva mișcări sau pași concreți din partea președintelui Republicii Moldova”, a mai adăugat diplomatul separatist.

Amintim că anterior și liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a declarat că nu se va întâlni cu Igor Dodon de dragul întâlnirilor.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: