• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9250 LEI
  1 USD = 4.1340 LEI
  1 GBP = 5.7441 LEI
  1 CHF = 4.4992 LEI
  1 HUF = 1.3889 LEI
  1 BGN = 2.5181 LEI
  1 JPY = 3.7521 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viorica Dăncilă îl cheamă pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului

22 Noiembrie, 15:58

Viorica Dăncilă îl cheamă pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului. Invitaţia candidatului PSD vine în ziua în care românii din Diaspora au început să voteze pentru turul doi al prezidenţialelor. Vineri până la ora 12 votaseră peste 18.000 de români din străinătate.

dancila

Viorica Dăncilă, candidatul PSD, se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public la Klaus Iohannis, contracandidatul său în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pe care îl cheamă la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.

Dăncilă îl acuză pe contracandidatul său că "fuge de întrebări" şi anunţă că echipa sa de campanie încearcă să ia legătura cu staff-ul de campanie al lui Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

"SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi români,
Dragi jurnaliști,
Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!

Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!", a scris Viorica Dăncilă, candidatul PSD, pe pagina de Facebook.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: