• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viorica Dăncilă îl ameninţă pe Marcel Ciolacu

30 Aprilie, 22:04

Fostul premier Viorica Dăncilă l-a atacat din nou pe actualul lider interimar al PSD, Marcel Ciolacu, despre care susţine că "s-a dovedit un președinte comod pentru liberali și un lider supus Palatului Cotroceni". De asemenea, Dăncilă susţine că "pentru Marcel Ciolacu s-a pornit un tăvălug care va crește".

dancila

Într-un mesaj publicat pe Facebook, fostul preşedinte al social-democraţilor susţien că PSD a înregistrat o "o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național", în contextul scandalului legat de proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc.

"Adoptarea tacită în Camera Deputaților a autonomiei Ținutului Secuiesc va afecta pe termen mai lung PSD. Adică cel puțin atât timp cât emblema acestui scandal – Marcel Ciolacu – se va afla în fruntea partidului. Din neglijența ori cu complicitatea președintelui său interimar, PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, unul dintre atuurile cele mai importante ale partidului nostru. Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi dăscălit de Klaus Iohannis, iar pe membrii noștri de partid în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce n-au știut", a scris Viorica Dăncilă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: