• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viorica Dăncilă eliberează biroul de la Palatul Victoria înaintea votului de învestire a Guvernului Orban

04 Noiembrie, 14:50

Premierul demis Viorica Dăncilă a eliberează biroul de la Palatul Victoria. România TV a difuzat imagini cu un aghiotant al premierului care încărca în maşină lucrurile premierului. Gestul premierului are loc înaintea votului din Parlament pentru învestirea Guvernului PNL.

dancila

Plenul Parlamentului s-a reunist luni votul de învestire a Guvernului Orban. Executivul propus de premierul desemnat este compus din trei femei şi 13 bărbaţi. Orban propune 15 miniştri şi un vicepremier – Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL. Guvernul Orban este format din profesori, economişti, ingineri, jurişti şi medici. Ludovic Orban a cooptat în echipa sa un diplomat de carieră – Bogdan Aurescu, care lucrează în MAE din 1996, dar şi un militar de carieră, generalul Nicolae Ciucă, unul dintre cei mai succes ofiţeri ai Armatei române.

La audierea în comisiile de specialitate, trei dintre miniştrii propuşi de Ludovic orban au primit avize negative. Cu toate acestea, Ludovic Orban a refuzat, însă, să schimbe nominalizările pentru aceste ministere. Este vorba despre Florin Cîtu, propus la Finanţe, Ion Ştefan - la Dezvoltare şi Violeta Alexandru, la Muncă.

Guvernul Dăncilă s-a reunit, luni dimineaţă, la Palatul Victoria, în şedinţă, iar după prânz, înaintea şedinţei de plen a Parlamentului, la Palatul Victoria a fost filmat un aghiotant al premierului care încărca într-o maşină un tablou şi o cutie de carton cu mai multe lucruri, despre care România TV susţine că ar fi ale premierului Viorica Dăncilă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: