• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9484 LEI
  1 USD = 4.2646 LEI
  1 GBP = 5.8523 LEI
  1 CHF = 4.6171 LEI
  1 HUF = 1.3760 LEI
  1 BGN = 2.5301 LEI
  1 JPY = 3.7293 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Tăriceanu: Noi suntem PSD, nu partidul râzgândacilor

30 August, 20:53

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a transmis un mesaj, vineri, de la Şcoala de Vară a femeilor social-democrate către membrii de partid care vor aduce prejudicii acestei campanii prezidenţiale sau care vor ezita să se implice, spunându-le că sunt liberi să plece. Dăncila a afirmat că nu doreşte ca în Comitetul Executiv să mai fie discuţii legate de rămânerea sau de plecarea de la guvernare, spunând că nu sunt "partidul râzgândacilor".

dancila

Dăncilă le-a spus, vineri, preşedinţilor de organizaţii că nu au voie să nu meargă în fiecare localitate şi să ducă mesajul partidului şi să obosească doar atunci când o văd pe ea obosită.

"Cei care vor aduce prejudicii acestei campanii, cei care se vor simţi debusolaţi, cei care vor ezita, să plece şi să lase echipa în pace. Dacă eu pot, un preşedinte de organizaţie nu are voie să nu poată să meargă spre câştig. Dacă eu pot să lupt şi pot ajunge în toate judeţele ţării, un preşedinte de organizaţie trebuie să ajungă în fiecare localitate. Nu le cer decât ceea ce văd că facem noi la conducerea Partidului Social Democrat, să lupte la fel ca noi şi când o să mă vadă pe mine că am obosit să obosească şi ei", a afirmat Dăncilă.

Ea a transmis că nu mai vrea să fie discuţii în Comitetul Executiv Naţional legat de rămânerea sau nu la guvernare, precizând că partidul este PSD, nu "partidul răzgândacilor".

"Vreau ca în Comitetul Executiv Naţional să nu mai am parte de discuţii: rămânem la guvernare, nu rămâne la adunare, candidăm, nu candidăm. Noi suntem Partidul Social Democrat, nu suntem partidul răzgândacilor. Şi vreau să le mai spun un lucru. Când altora le-a fost teamă, când unor bărbaţi care acum critică acest partid şi preşedintele partidului li s-au înmuiat genunchii la prima adiere, eu am rezistat un an şi şapte luni fără să mă clatin. Şi nu am de gând să o fac nici acum. Alţii şi-au dat demisia pe Facebook şi acum ne dau lecţii. Eu le-am spus tuturor care mi-au cerut demisia un categoric nu", a precizat liderul PSD.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: