• Bucuresti 4º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 6º C
  Craiova 4º C
  Galati 2º C
  Iasi 2º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.6614 LEI
  1 USD = 3.7984 LEI
  1 GBP = 5.2814 LEI
  1 CHF = 3.9727 LEI
  1 HUF = 1.5077 LEI
  1 BGN = 2.3834 LEI
  1 JPY = 3.4322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viorel Ilie, audiat în Comisia juridică a Senatului

13 Septembrie, 16:08

Ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie (ALDE), a fost audiat miercuri în Comisia juridică a Senatului în vederea întocmirii raportului privind cererea DNA de începere a urmăririi penale a acestuia.

ilie

El a susţinut, în faţa jurnaliştilor, că este complet nevinovat, iar avocatul său, prezent la audieri, a spus, la rândul său, că cererea procurorilor este ”totalmente neîntemeiată”.

"Am o experienţă neplăcută printr-un comunicat pe care l-am dat tocmai încercând să clarific lucrurile. Asta am cerut şi astăzi, să clarific aceste câteva lucruri din dosar. Eu mulţumesc că îmi acceptaţi să nu fac alte declaraţii, ţinând cont cont de toate circumstanţele (...) Sunt complet nevinovat", a susţinut Viorel Ilie la finalul audierilor din Comisia juridică a Senatului.

La rândul său, avocatul ministrului pentru Relaţia cu Parlamentul, Adrian Miclescu, a spus că nu există nicio probă pentru ridicarea imunităţii lui Ilie.

”Am susţinut faptul că cererea de acordare a avizului de cercetare penală este totalmente neîntemeiată. Acest lucru l-am făcut după un studiu amănunţit al dosarului. Am expus cât se poate expune în acest timp oarecum limitat toate probele din care nu rezultă nici direct, nici indirect – mă refer la declaraţii de martori, declaraţii de suspecţi şi înregistrările ambientale – vreo participaţie infracţională directă sau indirectă a domnului ministru”, a declarat avocatul Adrian Miclescu.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: