• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9212 LEI
  1 USD = 4.1382 LEI
  1 GBP = 5.6712 LEI
  1 CHF = 4.4671 LEI
  1 HUF = 1.3732 LEI
  1 BGN = 2.5161 LEI
  1 JPY = 3.7739 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Victor Ponta, potop de ironii la moţiunea de cenzură

10 Octombrie, 14:26

Liderul Pro Romania a avut un atac dur la Guvernul Dăncilă la dezbaterile pentru moţiunea de cenzură.

Ponta

Victor Ponta a dat un mesaj extrem de dur de la tribuna parlamentului în sprijinul moțiunii de cenzură, presărat cu multe ironii. "Nu o să avem guvern nici dacă nu trece moţiunea de cenzură. Am aflat de la Dna Dăncilă că sunt rău. Vreau să confirm, sunt un rău, că am pus-o pe listă la europarlamentare. dar dl Dragnea a fost şi mai rău, că a pus-o prim ministru. Feriţi-vă de recunoştinţa doamnei Dăncilă. ”Ne-a promis că e neconflictuală. Am văzut că n-a vrut să se certe cu Pence, n-a vrut să-l primească, a alergat omul după ea prin tot Washingtonul".

”Avem datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria. Vă îndemn să votați moțiunea”, a mai spus șeful Pro România.

”Este o moţiune, într-adevăr, foarte ciudată. Teoretic, o moţiune dă jos un Guvern. Dar noi nu avem guvern. Nu avem ministru la Interne, la Educaţie. Vorbim despre un guvern care nu mai există. Eu zic să-l dăm jos chiar astăzi. Vorbă lungă, moarte sigură”, a spus Victor Ponta.

Acesta a explicat că vineri expiră cele 45 de zile de când s-a modificat structura politică a Guvernului. "Vorbim despre un guvern care nu mai există și orice ar face azi mâine își încetează activutateav. Eu zic să o încetăm de zi, boală lungă, moarte sigură. Pentru faptul că în noiembrie 2016 nu am rămas la guvernare nu am pierdut alegerile. Astăzi mai stați o lună la guvernare ca să pierdeți următoarele zece runde de alegeri. Doamna Dăncilă mi-a spus că în septembrie vine în Parlament cu un Guvern nou. Am uitat să întreb în ce an, că mereu cu doamna Dăncilă e problemă cu cifrele. O să ajungem ca în 2009 când nu am avut guvern și apoi s-au tăiat. Nu am auzit niciodată ca un prim- ministru să sune 100 de parlamentari să le spună că vor fi minișitri. Mâine va trebui să facă o minune, ca în Biblie cu peștii și pâinile. Apostolul Mihai vă va jura că doamna Dăncilă e o rudă din Viedele a lui Iisus și poate face o minune",a spus Ponta.

”Dacă nu îl îngropăm azi, îl vor îngropa alegerile”,  a afirmat liderul Pro România.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: