• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8725 LEI
  1 USD = 3.9845 LEI
  1 GBP = 5.6427 LEI
  1 CHF = 4.4025 LEI
  1 HUF = 1.3531 LEI
  1 BGN = 2.4912 LEI
  1 JPY = 3.7566 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Victor Costache: OUG pe Sănătate adoptat de PNL este în sprijinul pacienţilor

18 Februarie, 22:12

Victor Costache, în direct la B1, a declarat faptul că OUG pe Sănătate adoptat de PNL este în sprijinul pacienţilor români, iar pentru acest lucru dovada stă în asociaţiile de pacienţi care au apreciat-o încă din prima zi.

costache

Victor Costache, ministrul propus la Sănătate, a declarat faptul că ordonanța adoptată de Guvernul PNL în acest domeniu și pe care Avocatul Poporului a anunțat că o va ataca la Curtea Constituțională este în sprijinul pacienților, iar dovada stă în faptul că asociațiile de pacienți au salutat-o încă din prima zi.

 

„Ordonanța este foarte simplă, e foarte transparentă și cel mai bun semn e că toate asociațiile de pacienți au salutat-o și chiar din prima zi când a fost emisă această ordonanță și începuseră criticile, primii care au ieșit să sprijine au fost asociațiile de pacienți. Azi ne-am întâlnit cu doi reprezentanți ai unor grupuri importante de asociații de pacienți, care susțin în continuare această Ordonanță.
De asemenea, ministrul Sănătăţii a declarat faptul că Guvernul PNL a prorugat prin această OUG, coplata introdusă anul trecut de Partidul Social Democrat.

 

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: