• Bucuresti 31º C
  Baia Mare 25º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 22º C
  Craiova 29º C
  Galati 28º C
  Iasi 28º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.7601 LEI
  1 USD = 4.2518 LEI
  1 GBP = 5.3997 LEI
  1 CHF = 4.2288 LEI
  1 HUF = 1.4614 LEI
  1 BGN = 2.4338 LEI
  1 JPY = 3.8845 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viceprimarul Capitalei depune plângere pe numele Sorinei Pintea în scandalul apei cu clor

04 Februarie, 15:21

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, depune plângere penală pe numele ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Parchetul General. Plângerea lui Bădulescu vine după ce Sorina Pintea a alertat populația în scandalul apei cu clor din Capitală. În replică, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că nu se teme de nicio anchetă pentru că ea consideră că și-a făcut datoria.

badulescu

Aurelian Bădulescu o acuză pe Sorina Pintea că a comunicat informaţii false în legătură cu calitatea apei potabile din Bucureşti.

"În cursul zilei de astăzi, urmează să întrunesc Comisia pentru utilităţi a Municipiului Bucureşti şi înţeleg să-i fac plângere penală ministrului Sănătăţii, care şi-a permis să ducă într-un spaţiu public o discuţie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureştiului. Este una dintre acţiunile concertat ale binomului Pintea - Dragnea, binom care prin orice mijloace  încearcă să recidiveze prin aceeaşi metodă prin care au făcut-o şi la Maternitatea Giuleşti. Dacă analizaţi spectacolul oferit şi ceea ce a zis ministrul Sănătăţii, veţi observa că de această dată Direcţia de Sănătate Publică, pentru că nu degeaba i s-a făcut rău acelei femei, practic transmite acest mesaj. Este sau nu este o acţiune concertată spre Gabriela Firea", a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: