• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 10º C
  Craiova 18º C
  Galati 14º C
  Iasi 16º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7509 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.5172 LEI
  1 CHF = 4.2187 LEI
  1 HUF = 1.5039 LEI
  1 BGN = 2.4291 LEI
  1 JPY = 3.8010 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a înjurat de mamă un consilier USR

12 Decembrie, 21:58

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a înjurat-o marți, în Comisia de sănătate a Consiliului General, pe Ana Maria Ciceală, consilier general USR, după ce aceasta a cerut explicații despre situația de la Maternitatea Giulești. lafinalul unei şedinţe tensionate, Aurelian Bădulescu a înjurat-o de mamă pe Ana Ciceală.

FDBVDFB

"Declar că o bag în p...a mă-sii pe Ana Ciceală", a scris Aurelian Bădulescu în caietul cu procesul-verbal de şedinţă. Ieşirea lui a fost cauzată de o discuţie în contradictoriu pe tema infecţiilor de la Maternitatea Giuleşti, convocată de consilierul USR Ana Ciceală.

”Am fost astăzi la ședința Comisiei de Sănătate a Consiliului General în care am cerut să vină Gabriela Firea și să explice care este situația de la Giulești și ce măsuri s-au luat. Evident, Primarul Capitalei nu a considerat că merită să-și piardă timpul cu un astfel de subiect, așa că l-a trimis la ședință pe omul său de încredere, pe viceprimarul Aurelian Bădulescu. Timp de 2 ore l-am ascultat și pe el și pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunând ba că Spitalul Giulești este în subordinea Primăriei, ba că Primăria nu are niciun rol și nicio responsabilitate în criza stafilococului auriu. Aurelian Bădulescu s-a încurcat atât de mult în minciuni încât nu a mai făcut față discuției, iar ședința s-a încheiat cu o criză de isterie din partea acestuia. Cert este că Primăria nu a luat nicio măsură, că nu se consideră responsabilă pentru nimic din ceea ce se întâmplă la Giulești și că nici nu are de gând să facă măcar un control. Așadar, Gabriela Firea nu se simmte responsabilă pentru absolut nimic în legătură cu îmbolnăvirea celor aproape 40 de nou-născuți”, a relatat pe Facebook Ana Maria Ciceală.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: