• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 29º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 28º C
  Galati 31º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.7228 LEI
  1 USD = 4.1899 LEI
  1 GBP = 5.3006 LEI
  1 CHF = 4.2095 LEI
  1 HUF = 1.4679 LEI
  1 BGN = 2.4147 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a înjurat de mamă un consilier USR

12 Decembrie, 21:58

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a înjurat-o marți, în Comisia de sănătate a Consiliului General, pe Ana Maria Ciceală, consilier general USR, după ce aceasta a cerut explicații despre situația de la Maternitatea Giulești. lafinalul unei şedinţe tensionate, Aurelian Bădulescu a înjurat-o de mamă pe Ana Ciceală.

FDBVDFB

"Declar că o bag în p...a mă-sii pe Ana Ciceală", a scris Aurelian Bădulescu în caietul cu procesul-verbal de şedinţă. Ieşirea lui a fost cauzată de o discuţie în contradictoriu pe tema infecţiilor de la Maternitatea Giuleşti, convocată de consilierul USR Ana Ciceală.

”Am fost astăzi la ședința Comisiei de Sănătate a Consiliului General în care am cerut să vină Gabriela Firea și să explice care este situația de la Giulești și ce măsuri s-au luat. Evident, Primarul Capitalei nu a considerat că merită să-și piardă timpul cu un astfel de subiect, așa că l-a trimis la ședință pe omul său de încredere, pe viceprimarul Aurelian Bădulescu. Timp de 2 ore l-am ascultat și pe el și pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunând ba că Spitalul Giulești este în subordinea Primăriei, ba că Primăria nu are niciun rol și nicio responsabilitate în criza stafilococului auriu. Aurelian Bădulescu s-a încurcat atât de mult în minciuni încât nu a mai făcut față discuției, iar ședința s-a încheiat cu o criză de isterie din partea acestuia. Cert este că Primăria nu a luat nicio măsură, că nu se consideră responsabilă pentru nimic din ceea ce se întâmplă la Giulești și că nici nu are de gând să facă măcar un control. Așadar, Gabriela Firea nu se simmte responsabilă pentru absolut nimic în legătură cu îmbolnăvirea celor aproape 40 de nou-născuți”, a relatat pe Facebook Ana Maria Ciceală.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: