• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 13º C
  Constanta 21º C
  Craiova 20º C
  Galati 20º C
  Iasi 20º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1678 LEI
  1 GBP = 5.3626 LEI
  1 CHF = 4.5176 LEI
  1 HUF = 1.3350 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.9474 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

„Valeriu, totuși ești un mincinos”. Reacția lui Ghimpu la decizia lui Munteanu de a pleca din PL

11 Decembrie, 12:04

Președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a venit cu o reacție asupra deciziei lui Valeriu Munteanu de a părăsi Partidul Liberal. Acesta susține că nepotul său, liderul formațiunii, Dorin Chirtoacă, are dreptate, iar Valeriu Munteanu, care a anunțat astăzi că părăsește partidul, minte.

ghimpu

Valeriu, totuși ești un mincinos, Dorin are dreptate. Repet încă o dată. La Consiliu, tu ai vorbit primul, iar eu ultimul. Și atunci spune-mi, te rog, cine a vrut să influențeze membrii Consiliului, eu sau tu? Și a doua întrebare, de ce crezi că Membrii Consiliului n-au ținut cont de ce ai apus tu, iar în final, tu ai propus să nu participăm în alegerile din Februarie? Despre participarea pe lista ACUM NICI NU S-A DISCUTAT, de aceea, Peședintele Dorin Chirtoacă are dreptate în ceea ce a spus. Atât pentru acest moment”, a scris Ghimpu într-o postare pe o rețea de socializare.

Amintim că astăzi, 11 decembrie, vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, și-a anunțat plecarea din formațiunea politică. Acesta și-a justificat decizia prin faptul că ar exista un refuz al PL-ului de a participa alături de blocul „ACUM” în alegeri.

Și actualul președinte al PL, Dorin Chirtoacă, a anticipat decizia lui Munteanu și a publicat încă ieri, 10 decembrie, o dezmințire. Politicianul a scris pe pagina sa de facebook că nu există niciun refuz din partea PL-ului și că totul este o minciună.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: Mihai Ghimpu, pl, Republica Moldova, Valeriu Munteanu
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: