• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 18º C
  Brasov 18º C
  Cluj-Napoca 17º C
  Constanta 24º C
  Craiova 22º C
  Galati 24º C
  Iasi 24º C
  Suceava 18º C
  Timisoara 19º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Valeriu Munteanu părăsește Partidul Liberal

11 Decembrie, 10:58

Vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, și-a anunțat plecarea din formațiunea politică.

Munteanu

Acesta și-a justificat plecarea prin faptul că ar exista un refuz al PL-ului de a participa alături de blocul „ACUM” în alegeri.

Anunțul a fost făcut de Munteanu, astăzi, 11 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă cu tema "Despre refuzul PL de a participa în alegeri alături de blocul ACUM și deciziile lui politice pe viitor".

În cadrul conferinței acesta a declarat că partidul din care a făcut parte până acum a decis să nu fie de partea bună a istoriei. La ultima ședință în vederea alegerilor parlamentare, consiliul partidului nu a discutat participarea pe listele ACUM, dar pe listele PL.

„Încă din octombrie, Mihai Ghimpu a spus că nu mergem cu ei, măcar să-l prăjească, iar lumea l-a susținut. Mă gândeam că această poziție a lui va putea fi schimbată de noul lider al partidului, dar acesta nu poate să impună ceea ce știe că vrea”, a declarat Munteanu.

Valeriu Munteanu a ținut să mulțumească celor alături de care a luptat cot la cot pentru valorile partidului, iar „acum pleacă cu inima frântă, pentru a depus mult timp și efort pentru a merge împreună cu colegii de partid pe o cale corectă„.

Președintele PL, Dorin Chirtoaca, a anticipat decizia lui Munteanu și a publicat încă aseară o dezmințire. Politicianul a scris pe pagina sa de facebook că nu există niciun refuz din partea PL-ului și că totul este o minciună.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: