• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8725 LEI
  1 USD = 3.9845 LEI
  1 GBP = 5.6427 LEI
  1 CHF = 4.4025 LEI
  1 HUF = 1.3531 LEI
  1 BGN = 2.4912 LEI
  1 JPY = 3.7566 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

VAKULOVSKI // Terenuri reale pentru căsătorii fictive sau lecții de la socialiștii pravoslavnici

18 Februarie, 16:04

Cât de proști ne cred “catindații”? E o întrebare pe care ne-o punem foarte des, mai ales în perioada alegerilor. Și răspunsul e pe măsură: proști, dar foarte proști ne cred. Ca în povestea cu drobul de sare: proști mai proști ca proștii.

vakulovski

Socialismul cu biserica și valorile tradiționale oricum nu se pupă, pentru că încă sunt oameni vii care pot să ne povestească despre dărâmarea bisericilor de către aceștia, despre ateismul lor științific și progresist și doborârea crucilor.

Avem noi memoria defectă sau suntem prea creduli, încât să îi credem chiar pe socialiști apărătorii bisericii? Deși nu a oricărei biserici, e o nuanță importantă, ci a Bisericii Ortodoxe Ruse din care face parte Mitropolia Moldovei cu găștile ei de gopnici care ocupă bisericile trecute la Mitropolia Basarabiei (vezi cazul Dereneu).

Ca totul să fie și mai limpede și mai frumos în apărarea valorilor tradiționale pravoslavnice, cum ar fi familia tradițională compusă dintr-o femeie și un bărbat, cu numai o săptămână înainte de alegeri, apare cineva care a participat la o căsătorie fictivă pentru a primi foloase necuvenite. E vorba despre Vladimir Odnostalco, “soțul” Marinei Radvan – socialista care s-a evidențiat și prin poze indecente. Despre acești socialiști presa a scris că s-au căsătorit fictiv în 2011 ca să primească un teren în comuna Stăuceni. După un scurt timp au divorțat. Marina Radvan și-a vândut terenul cu 105.000. Din aceeași familie tradițională pravoslavnică face parte și Grigore Novac, alt socialist căsătorit fictiv, care a primit în aceeași zi un teren în Stăuceni. Până și pravoslavnicii lor ce țin de Biserica Rusă condamnă familia fictivă, la fel și Codul Familiei. Mă mir că deși presa a vuit, terenurile primite ilegal de familia Odnostalco-Radvan-Novac nu au fost întoarse comunei Stăuceni. Sau conducerea comunei nu e interesată de pământuri?

Socialiștii, pe lângă faptul că ne cred idioți, sunt și cinici. Să-l trimiți anume pe Odnostalco să apere familia e prea de tot. E mai rău ca lupul la oi. Culmea e că funcționează: reporterii PRO TV n-au scos o vorbă despre căsătoria fictivă a lui Odnostalco și Radvan, deși mi se pare imposibil să nu știe și nici n-am văzut să scrie la reportaj Publicitate electorală, deși cam așa părea.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: