• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

USR - PLUS vrea să facă majoritate cu PNL în Consiliul Local Craiova

29 Septembrie, 15:42

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS, filiala Dolj, doresc să formeze majoritatea în Consiliul Local Craiova împreună cu PNL, iar cele două formaţiuni să aibă câte un viceprimar.

usr plus

"Ar trebui să ne uităm la forma în care se poate construi o majoritate în Consiliul Local. Este o singură variantă, aceea de a merge împreună cu PNL şi am avut deja primele contacte, urmând să formăm o alianţă împreună cu PNL. Alianţa USR-PLUS îşi propune să dea unul dintre viceprimari, iar propunerea noastră este Cezar Drăgoescu", a declarat, marţi, preşedintele PLUS Dolj, Gabriel Păunică.

La rândul său, preşedintele USR Dolj, deputatul Adrian Prisnel, a afirmat că faptul că USR-PLUS va avea majoritate în CL Craiova, cu PNL, este o victorie, dar aceasta este sub aşteptărilor lor.

"Cred că ar trebui să fim un pic temperaţi, pentru că este, cumva, o victorie sub aşteptări şi semnalul pe care l-am primit de la alegători trebuie să ne facă să facem o analiză de ce suntem la scorul acesta şi nu la cel care ne aşteptam", a spus Prisnel.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Craiova, Lucian Săuleanu, care a obţinut 12,8%, clasându-se pe locul al patrulea, a afirmat că în patru ani în CL Craiova, reprezentanţii alianţei vor avea timp "să construiască".

"Cred că aceste alegeri locale au fost pentru echipa USR-PLUS un câştig. Să vedem partea plină a paharului, că avem cinci consilieri în CL şi că vom reuşi, împreună cu cei de la PNL, să avem majoritatea. Să nu uităm că timp de patru ani, PSD a avut majoritatea în CL, cu 19 consilieri. Numărul de voturi şi faţă de mine şi faţă de USR s-a dublat faţă de acum patru ani", a spus Săuleanu.

După alegerile de duminică, din cele 27 de mandate de consilieri locali în CL Craiova, PSD a obţinut 10 mandate, PNL - 9 mandate, Alianţa USR-PLUS - 5 mandate şi PER - 3 mandate.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: