• Bucuresti 29º C
  Baia Mare 22º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 27º C
  Craiova 22º C
  Galati 28º C
  Iasi 28º C
  Suceava 23º C
  Timisoara 21º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova// Un oficial rus a venit ca să plece. Poliția de Frontieră l-a întors la Moscova

08 Mai, 14:51

Alexandr Malkevici, președintele Camerei Societății Civile a Rusiei [organ consultativ pe lângă președinția rusă] a fost întors astăzi de pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de ofițerul de presă al Poliției de Frontieră (PF), Raisa Novițchi.

Malkevich

Potrivit PF, Malkevici nu a putut explica sigur care este motivul vizitei sale în R. Moldova, de aceea a fost luată decizia de a fi întors la Moscova.

Amintim că în luna noiembrie 2018, agenții FBI l-ar fi reținut pe jurnalistul rus Alexandr Malkevici pe aeroportul din Washington. Atunci oficialul rus ar fi venit în SUA pentru a fi observator la alegerile parțiale pentru Congres și Senat.

În timpul alegerilor jurnalistul rus s-a expus în repetate ânduri pe marginea alegerilor din SUA comparându-le cu cele din Rusia. Potrivit jurnalistului de la Moscova, alegerile din SUA „abundă” de încălcări. Trimisul Moscovei a criticat cel mai mult statele unde la putere se află Partidul Democrat, oponent președintelui Donald Trump.

Jurnalistul rus a criticat și „moralitatea” presei americane care potrivit lui „nu se mai bucură de încredere”.

Ambasada Rusiei la Washington a recomandat cetățenilor săi să ceară asistență consulară în cazul reținerii pe teritoriul SUA.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: