• Bucuresti 19º C
  Baia Mare 20º C
  Brasov 19º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 19º C
  Craiova 21º C
  Galati 19º C
  Iasi 18º C
  Suceava 17º C
  Timisoara 22º C
 • 1 EUR = 4.8731 LEI
  1 USD = 4.1224 LEI
  1 GBP = 5.3888 LEI
  1 CHF = 4.5473 LEI
  1 HUF = 1.3352 LEI
  1 BGN = 2.4916 LEI
  1 JPY = 3.9325 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un nou drog face ravagii în Capitală. Zeci de tineri care l-au consumat de Revelion au ajuns la Obregia

07 Ianuarie, 19:22

O nouă situaţie alarmantă în Capitală. Zeci de tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani stau internaţi de o săptămână la Spitalul Obregia pentru că au consumat un nou drog puternic în noaptea dintre ani. Tinerii ar fi cumpărat noul drog la un preţ foarte mic, de pe internet, transmite România TV.

droguri

Părinţii tinerilor internaţi în stare gravă la spital sunt îngroziţi. Mai mult timp nu au ştiut unde se află copii lor. Prietenii acestora au fost cei care i-a anunţat.

Mamă copil internat: "Zice vă spun o problemă. Am înţeles de la băiatul dumneavoastră că sunteţi bolnavă cu inima. Vă daţi seama, am intrat în panică. Zice că e la Obregia, nu-mi dă voie să intru. Eu am zis că poate de la băutură, de la alcool, nu ştiu, că nu cunosc prea bine spitalul. Şi a zis nu, la secţia de drogaţi. A zis doamnă, e foarte bulversat, nu ştie ce se întâmplă de a ajuns aici. Dimineaţă, n-a ajuns acasă, pe întâi, am zis că poate e la un prieten". 08:34

Prieten tânăr internat: "Sunt mai multe persoane având problema asta, care aveau paranoia, vedeau tot felul de chestii, vedeau bătăi. A fost şi puştoaică din grupul nostru. Nu a găsit-o nimeni o zi întreagă şi după a ajuns la spital.  Sunt sincope din astea. Acum e lucid, acum nu.  Am auzit că un băiat voia să se omoare. Da, a vrut să se omoare, venise Poliţia", se arată în materialul OCHR.

Sngurul mod prin care cadrele medicale au reuşit să- linişteascăpe tineri a fost prin sedative.

Asistentă Spital Obregia: Au primit sedative să-i liniştim, să-i calmăm. Suspiciunea dumneavoastră, din experienţă, este flakka? Nu la toţi, este şi o combinaţie. Oamenii li se par deformaţi, prietenii nu mai sunt prieteni şi tot aşa.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: