• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 8º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 11º C
  Craiova 13º C
  Galati 10º C
  Iasi 7º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 11º C
 • 1 EUR = 4.7564 LEI
  1 USD = 4.2005 LEI
  1 GBP = 5.5575 LEI
  1 CHF = 4.2296 LEI
  1 HUF = 1.5063 LEI
  1 BGN = 2.4319 LEI
  1 JPY = 3.8050 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un moldovean s-a însurat cu o rusoaică de 87 de ani de dragul averii sale

04 Iulie, 17:20

Moldoveanul, Serghei Colodezev, riscă 22 de ani de închisoare în Federația Rusă pentru escrocherie în proporții deosebit de mari și sechestrare de persoane din motive meschine. Acesta a înșelat o bătrână din Federația Rusă, fondatoarea unei organizații de caritate pentru militarii care au luptat în Afganistan, transmite kp.ru

escroc

Bătrâna deținea mai multe imobile, ceea ce l-ar fi atras pe moldovean. Bărbatul a obținut încrederea victimei, iar după câțiva ani s-ar fi căsătorit cu aceasta, a deposedat-o de avere și a sechestrat-o într-o regiune din Ucraina. Povestea a fost dezvăluită de către nepoții bătrânei.

Nepoții au povestit că bunica lor a dispărut la sfârșitul anului 2013. Totodată, timp de mai mulți ani, aceștia au întreprins diverse măsuri să-și găsească bunica, ca în 2016 să descopere doar mormântul acesteia.

Povestea a început în 1991 atunci când moldoveanul în vârstă de numai 27 de ani a cunoscut-o pe Alexandra Ivanova. El fusese angajat de către victimă în calitate de șofer, iar ulterior, a devenit mâna dreaptă a femeii. Bărbatul a intrat rapid în grațiile bătrânei și la scurt timp a ajuns să-i gestioneze veniturile.

Între timp, Ivanova începe să se plângă că ar avea probleme cu memoria și se simte rău. După o perioadă, femeia este diagnosticată cu Alzheimer. Moldoveanul însă o înconjoară cu grijă, îi amintește să i-a medicamentele necesare și chiar îi administrează injecții care îi agraveze starea de sănătate.

În anul 2012, moldoveanul care avea deja 45 de ani, s-a căsătorit cu Alexandra Ivanova de, ea la rându-i de 87 de ani. Tot atunci, mai multe imobile, dar și automobilul victimei trec în posesia proaspătului său soț. Despre căsătorie și tranzacția cu imobilele nu cunoșteau nici rudele și nici prietenii bătrânei.

În anul 2013, victima dispare. Oamenii legii au descoperit că Serghei Colodezev ar fi procurat 2 bilete de tren până la Vinița, Ucraina. Potrivit informațiilor, moldoveanul ar fi ținut-o în captivitate pe Ivanova și ar fi angajat o femeie care ar fi avut grijă de ea.

În toată această perioadă, rudele și apropiații femeii ar fi căutat-o în continuu. Toate cercetările, însă, ar fi bătut pasul pe loc din cauza conflictului iscat între Rusia și Ucraina.

Serghei Colodezev a ajuns pe mâna oamenilor legii în timp ce se afla în vizită în Federația Rusă. La fel, s-a stabilit că acesta deținea mai multe acte de identitate.

În timpul audierilor moldoveanul a mărturisit că a mers cu Alexandra Ivanova la Vinița pentru un tratament, iar acesta ar fi decedat din cauza insuficienței cardiace. De asemenea, forțele de ordine rusești au descoperit că mariajul dintre cei 2 nu ar fi fost înregistrat legal, iar ștampila din pașaportul moldoveanului ar fi falsă.

Nepoții victimei au reușit să recupereze proprietățile bunicii lor, demonstrând în instanță că acesta s-ar fi căsătorit cu victima în timp ce nu era lucidă psihic.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: