• Bucuresti 31º C
  Baia Mare 25º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 22º C
  Craiova 29º C
  Galati 28º C
  Iasi 28º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.7601 LEI
  1 USD = 4.2518 LEI
  1 GBP = 5.3997 LEI
  1 CHF = 4.2288 LEI
  1 HUF = 1.4614 LEI
  1 BGN = 2.4338 LEI
  1 JPY = 3.8845 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un jurnalist macedonean și un aliat a lui Rogozin nu au fost lăsați în Moldova

19 Septembrie, 16:47

Autoritățile Republicii Moldova au interzis accesul pe teritoriul țării a unui jurnalist macedonean și a unui activist al partidului lui Rogozin. Cei doi se îndreptau spre Transnistria unde urmau să aibă întâlniri cu reprezentanții regimului separatist.

acces interzis

Jurnalistul și prezentatorul TV, Milenko Nedelovsky era însoțit de președintele filialei din Voronej a Partidului Rodina, Liubomir Radionovici. Nedelovsky spune că și-a dorit să arate cum trăiesc oamenii din Transnistria, notează eadaily.com.

Liubomir Radionovici și Milenko Nedelovsky

Liubomir Radionovici și Milenko Nedelovsky

„Nu am încălcat nici o lege, iar anterior nu am fost prin Moldova. Aceasta a fost prima noastră vizită în această țară. Aveam bilete tur-retur”, a declarat macedocianul.

Rodionovici crede că nu i s-a permis accesul pe teritoriul Republicii Moldova din cauza apartenenței sale la partidul condus de Dmitrii Rogozin, care are legături strânse cu separatiștii din Transnistria.

Cei doi aveau planificate întâlniri cu liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski și cu așa-numitul ministru de externe, Vitalii Ignatiev.

Amintim că liderul Partidului Rodina din Rusia, Dmitrii Rogozin, a fost declarat persona non-grata încă în luna august 2017 pentru poziția sa față de integritatea teritorială a țării noastre.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: