• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9485 LEI
  1 USD = 4.3946 LEI
  1 GBP = 5.8231 LEI
  1 CHF = 4.7550 LEI
  1 HUF = 1.3527 LEI
  1 BGN = 2.5301 LEI
  1 JPY = 3.8684 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un fenomen meteo neobişnuit pune stăpânire pe ţară

16 Octombrie, 22:22

Valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, dar nu vom scăpa de ceața densă care va fi prezentă atât dimineața, cât şi noaptea, timp de câteva zile. Specialiştii avertizează că ceaţa persistentă presupune un stres adaptativ cu efecte negative în special asupra pacienţilor cu afecţiuni pulmonare sau cardiace şi a celor cu vârste înaintate.

meteo

În estul și sudul țării, local vor fi nori joși sau ceață și condiții de burniță, îndeosebi în primele ore ale intervalului și din nou noaptea, iar valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. În restul teritoriului, vremea se va menține cu mult mai caldă decât în mod obișnuit, cerul va fi mai mult senin și doar pe spații mici în orele dimineții, îndeosebi în Transilvania, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 28 de grade in Banat, valorile mai ridicate fiind în Banat, iar cele minime se vor situa între 5 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -1...0 grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață, în prima parte a zilei și din nou noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va continua să scadă ușor și se va apropia de normalul perioadei, cu o valoare ce se va situa în jurul a 21 de grade, iar cea minimă va fi de 9...10 grade.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: