• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un dirijor cunoscut a fost găsit spânzurat în Cluj

16 Noiembrie, 14:21

Dirijorul Tudor Ciupeiu, asistent universitar la Facultatea de Arte din Oradea, s-a sinucis în noaptea de marţi spre miercuri, în Cluj.

ciupeiu

Dirijorul Tudor Ciupeiu s-a spânzurat cu o funie de creanga unui copac, în zona străzii Câmpului, din cartierul Mănăştur. În jurul orei 2.30 el a fost găsit fratele său, cu care dirijorul locuia, de o vreme, la Cluj.

Bărbatul avea doar 32 de ani, dar preda de mai mulţi ani la Universitatea din Oradea. Tudor Ciupeiu era căsătorit cu o colegă de la facultate, iar împreună au o fetiţă în vârstă de 8 ani.

Colegii dirijorului spun că în ultima perioadă acesta suferise mai multe dezamăgiri: mama sa, de care era apropiat, a murit, iar el urma să divorţeze de soţie. Dirijorul ar fi fost supărat şi din cauza faptului că nu-şi permitea să-şi facă doctoratul la Cluj. Drept urmare, risca să-şi piardă locul de muncă, pentru că nu avea un doctorat în Muzică, aşa cum legea îl obligă. Dirijorul avea probleme şi la Universitate. În ultima lună, a absentat nemotivat de la multe cursuri şi urma să fie cercetat de o comisie disciplinară.

 

Citeste mai mult despre: Cluj, dirijor, Tudor Ciupeiu
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: