• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 7º C
  Constanta 5º C
  Craiova 1º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava -1º C
  Timisoara 8º C
 • 1 EUR = 4.6650 LEI
  1 USD = 4.0855 LEI
  1 GBP = 5.2540 LEI
  1 CHF = 4.0980 LEI
  1 HUF = 1.4511 LEI
  1 BGN = 2.3852 LEI
  1 JPY = 3.6241 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un copil de 6 ani din Craiova, atacat de un câine de luptă

07 Septembrie, 04:43

Câinele, din rasa Amstaff, era al vecinilor şi scăpase din curtea casei. Animalul l-a atacat pe copil, iar bunica s-a năpustit asupra nepotului şi a încercat să-l apere cu propriul trup. Doi muncitori care lucrau în zonă au fost cei care au reuşit să-i salveze.

caine

Totul s-a întâmplat pe strada Lalelelor din cartierul craiovean 1 Mai. Nicoliţa Drăguşin şi-a luat de mână nepoţelul şi a plecat spre magazinul din apropiere să cumpere pâine. Se apropia ora prânzului. Cei doi nu au făcut mai mult de 50 de metri când Afi, câinele vecinilor, a sărit dintre maşini şi s-a năpustit asupra copilului. Disperată, femeia s-a aruncat peste nepotul său şi a început să strige după ajutor.

"Simţeam că leşin. Vedeam cum tragea de el. La un moment dat, a venit un domn şi a reuşit să ia câinele de pe noi. Radu avea carnea desfăcută de pe picior. A mai venit şi un alt bărbat, l-a luat în braţe, şi-a rupt tricoul de pe el si i-a bandajat rana. L-a dus pe o bancă şi a sunat la 112. Copilul era galben şi curgea mult sânge din picioruş", a declarat bunica băieţelului, potrivit adevarul.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: