• Bucuresti 7º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 6º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 11º C
  Craiova 3º C
  Galati 7º C
  Iasi 1º C
  Suceava -3º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un copil de 6 ani din Craiova, atacat de un câine de luptă

07 Septembrie, 04:43

Câinele, din rasa Amstaff, era al vecinilor şi scăpase din curtea casei. Animalul l-a atacat pe copil, iar bunica s-a năpustit asupra nepotului şi a încercat să-l apere cu propriul trup. Doi muncitori care lucrau în zonă au fost cei care au reuşit să-i salveze.

caine

Totul s-a întâmplat pe strada Lalelelor din cartierul craiovean 1 Mai. Nicoliţa Drăguşin şi-a luat de mână nepoţelul şi a plecat spre magazinul din apropiere să cumpere pâine. Se apropia ora prânzului. Cei doi nu au făcut mai mult de 50 de metri când Afi, câinele vecinilor, a sărit dintre maşini şi s-a năpustit asupra copilului. Disperată, femeia s-a aruncat peste nepotul său şi a început să strige după ajutor.

"Simţeam că leşin. Vedeam cum tragea de el. La un moment dat, a venit un domn şi a reuşit să ia câinele de pe noi. Radu avea carnea desfăcută de pe picior. A mai venit şi un alt bărbat, l-a luat în braţe, şi-a rupt tricoul de pe el si i-a bandajat rana. L-a dus pe o bancă şi a sunat la 112. Copilul era galben şi curgea mult sânge din picioruş", a declarat bunica băieţelului, potrivit adevarul.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: