• Bucuresti 9º C
  Baia Mare 8º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 13º C
  Craiova 8º C
  Galati 8º C
  Iasi 8º C
  Suceava 5º C
  Timisoara 8º C
 • 1 EUR = 4.6400 LEI
  1 USD = 3.9322 LEI
  1 GBP = 5.2076 LEI
  1 CHF = 3.9662 LEI
  1 HUF = 1.4878 LEI
  1 BGN = 2.3724 LEI
  1 JPY = 3.4928 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un bărbat luat măsuri extreme pentru a-și părăsi soția

17 Octombrie, 06:50

Un bărbat din Marea Britanie a luat măsuri extreme pentru a-și părăsi soția: a plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni și s-a mutat în pădure, lângă un cămin de bătrâni, unde s-a angajat ca grădinar.

malcolm

Malcom Applegate a plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni și și-a făcut veacul într-o pădure, lângă un cămin pentru bătrâni, unde s-a angajat ca grădinar. El a dormit lângă cămin timp de 10 ani, până s-a mutat la un adăpost pentru oamenii fără casă din sudul Londrei, relatează indy100.

După 10 ani, bărbatul a luat legătura cu sora sa care îl credea mort.

„Am lucrat ca grădinar timp de 25 de ani. Îmi iubeam jobul și încă îmi place grădinăritul. Când m-am căsătorit, viața mea a devenit instabilă. Cu cât munceam mai mult, cu atât soția mea se enerva mai rău- nu-i plăcea să lipsesc mult de acasă. Începuse să încerce să mă controleze și îmi cerea să muncesc mai puțin. După o perioadă lungă în care am încercat să păstrez căsnicia, m-am decis să plec de tot. Fără să spun vreun cuvânt cuiva, nici măcar familiei, mi-am făcut bagajul și am plecat. Am lipsit 10 ani. Am campat în pădure, lângă Kingston și am lucram ca grădinar la căminul pentru bătrâni de acolo”, povestește bărbatul.

Acum Malcom s-a mutat la un adăpost al oamenilor străzii unde ajută cu ce poate și strânge bani pentru caritate.

„Munca mea de acum este să fac lucruri mărunte, să ajut unde e nevoie de mine. În timpul liber îmi place să strâng bani de la sponsori pentru a-i dona alte adăposturi pentru cei neajutorați. Ultima oară am strâns 300 de lire”, spune bărbatul.

Citeste mai mult despre: Barbat, masuri, soție
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: