• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 18º C
  Brasov 20º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 24º C
  Craiova 24º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7625 LEI
  1 USD = 4.2638 LEI
  1 GBP = 5.4024 LEI
  1 CHF = 4.2211 LEI
  1 HUF = 1.4585 LEI
  1 BGN = 2.4351 LEI
  1 JPY = 3.8610 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un avion plin cu români a ratat aterizarea

20 Septembrie, 13:57

Mai mulți români au trecut printr-o experiență înfricoșătoare atunci când avionul în care se aflau a ratat aterizarea. Panica s-a instalat imediat după ce avionul a început să se balanseze periculos la ratarea pistei.

avion

Momente de panică pentru mai mulți români aflați la bordul unui avion al companiei Ryanair! Aeronava trebuia să aterizeze pe aeroportul din Dublin, însă din cauza unei furtuni puternice avionul s-a învârtit trei ore și jumătatea deasupra orașului. În momentul în care piloții au vrut să forțeze aterizarea, aeronava a început să se balanseze dintr-o parte în alta.

"Credeam că murim, că ne prăbușim. Urlete, țipete, groază! Sunt salvări peste tot, suntem în stare de șoc. Bine că am scăpat", a mărturisit o româncă aflată la bord, după ce aeronava a reușit să să aterizeze cu bine.

"Era un vânt atât de puternic, încât majoritatea avioanelor trebuiau să abandoneze aterizarea și să încerce din nou. A fost o nebunie, înfricoșător", povesteşte un alt pasager.

"Avioanele se balansau dintr-o parte în alta. Chiar și atunci când reuşeau să atingă pista, nu știai sigur ce se va întâmpla", a precizat unul dintre martorii.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: