• Bucuresti 5º C
  Baia Mare 4º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 3º C
  Constanta 5º C
  Craiova 9º C
  Galati 4º C
  Iasi 4º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 8º C
 • 1 EUR = 4.6480 LEI
  1 USD = 4.0896 LEI
  1 GBP = 5.2128 LEI
  1 CHF = 4.1136 LEI
  1 HUF = 1.4389 LEI
  1 BGN = 2.3765 LEI
  1 JPY = 3.6246 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un avion plin cu români a ratat aterizarea

20 Septembrie, 13:57

Mai mulți români au trecut printr-o experiență înfricoșătoare atunci când avionul în care se aflau a ratat aterizarea. Panica s-a instalat imediat după ce avionul a început să se balanseze periculos la ratarea pistei.

avion

Momente de panică pentru mai mulți români aflați la bordul unui avion al companiei Ryanair! Aeronava trebuia să aterizeze pe aeroportul din Dublin, însă din cauza unei furtuni puternice avionul s-a învârtit trei ore și jumătatea deasupra orașului. În momentul în care piloții au vrut să forțeze aterizarea, aeronava a început să se balanseze dintr-o parte în alta.

"Credeam că murim, că ne prăbușim. Urlete, țipete, groază! Sunt salvări peste tot, suntem în stare de șoc. Bine că am scăpat", a mărturisit o româncă aflată la bord, după ce aeronava a reușit să să aterizeze cu bine.

"Era un vânt atât de puternic, încât majoritatea avioanelor trebuiau să abandoneze aterizarea și să încerce din nou. A fost o nebunie, înfricoșător", povesteşte un alt pasager.

"Avioanele se balansau dintr-o parte în alta. Chiar și atunci când reuşeau să atingă pista, nu știai sigur ce se va întâmpla", a precizat unul dintre martorii.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: