• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.2444 LEI
  1 GBP = 5.8603 LEI
  1 CHF = 4.6190 LEI
  1 HUF = 1.3745 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.7199 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un angajat al Guvernului, testat pozitiv cu noul coronavirus

06 Iulie, 23:28

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat faptul că a fost testată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcționar public și își desfășoară activitatea într-o structură din cadrul Direcției pentru Relația cu Publicul.

corona

Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri și în acest moment este internată. "DSP București a desfășurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testați colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ. Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spațiul în care și-a desfășurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem mențiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului", transmite GCS.

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, un angajat de la Palatul Victoria a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre o persoană care lucrează la Departamentul Legislatură, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, care are sediul în Palatul Victoria.

Angajatul a făcut testul duminică dimineața, când s-a autoizolat. Rezultatul a venit luni, atât în ceea ce-l privește pe el, cât și pe colegii săi. Aceștia au avut rezultate negative. Niciunul dintre acești angajați nu au intrat în contact cu miniștri sau cu premierul Ludovic Orban.

La începutul lunii marti, au mai existat trei cazuri de persoane care aveau legătură cu aparatul de lucru al Guvernului, însă testele au ieşit ulterior negative pentru COVID, aminteşte News.ro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: