• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 13º C
  Cluj-Napoca 15º C
  Constanta 10º C
  Craiova 15º C
  Galati 14º C
  Iasi 16º C
  Suceava 14º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8286 LEI
  1 USD = 4.4674 LEI
  1 GBP = 5.4858 LEI
  1 CHF = 4.5775 LEI
  1 HUF = 1.3246 LEI
  1 BGN = 2.4689 LEI
  1 JPY = 4.1201 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un al doilea pacient a murit la Institutul "Marius Nasta"

15 Februarie, 11:56

Situația se complică la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală. Un al doilea pacient a murit cel mai probabil din cauza infectării cu o bacterie periculoasă. Internările la secția de Terapie Intensivă au fost oprite. Pe lângă cele două persoane care au murit, încă doi pacienţi mai sunt infectaţi, a anunţat Dr. Beatrice Mahler-Boca, managerul spitalului.

nasta

Dr. Beatrice Mahler-Boca, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, a anuntat ca inca un pacient a murit.

"Conform legislatiei in vigoare am cerut suport si asistenta din partea Directiei de Sanatate Publica ai carei reprezentanti se afla in spital. Ne ajuta la luarea masurilor corecte pentru astfel de situatii, la monitorizarea cazurilor din ultima luna si la efectuarea unei anchete epidemiologice corecte.

Pacientul care a decedat ieri (joi - n.red.) este un pacient care a venit la Institutul 'Marius Nasta' prin transfer de la alta unitate. Avea multe afectiuni extrem de severe si a necesitat asistenta in sectia de terapie intensiva. Pacientul avea confirmarea prezentei acestei bacterii", a precizat medicul, citat de ziare.com.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: