• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8744 LEI
  1 USD = 4.0105 LEI
  1 GBP = 5.4892 LEI
  1 CHF = 4.5228 LEI
  1 HUF = 1.3653 LEI
  1 BGN = 2.4922 LEI
  1 JPY = 3.8627 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un al doilea pacient a murit la Institutul "Marius Nasta"

15 Februarie, 11:56

Situația se complică la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală. Un al doilea pacient a murit cel mai probabil din cauza infectării cu o bacterie periculoasă. Internările la secția de Terapie Intensivă au fost oprite. Pe lângă cele două persoane care au murit, încă doi pacienţi mai sunt infectaţi, a anunţat Dr. Beatrice Mahler-Boca, managerul spitalului.

nasta

Dr. Beatrice Mahler-Boca, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, a anuntat ca inca un pacient a murit.

"Conform legislatiei in vigoare am cerut suport si asistenta din partea Directiei de Sanatate Publica ai carei reprezentanti se afla in spital. Ne ajuta la luarea masurilor corecte pentru astfel de situatii, la monitorizarea cazurilor din ultima luna si la efectuarea unei anchete epidemiologice corecte.

Pacientul care a decedat ieri (joi - n.red.) este un pacient care a venit la Institutul 'Marius Nasta' prin transfer de la alta unitate. Avea multe afectiuni extrem de severe si a necesitat asistenta in sectia de terapie intensiva. Pacientul avea confirmarea prezentei acestei bacterii", a precizat medicul, citat de ziare.com.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: