• Bucuresti 5º C
  Baia Mare 4º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 3º C
  Constanta 5º C
  Craiova 9º C
  Galati 4º C
  Iasi 4º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 8º C
 • 1 EUR = 4.6480 LEI
  1 USD = 4.0896 LEI
  1 GBP = 5.2128 LEI
  1 CHF = 4.1136 LEI
  1 HUF = 1.4389 LEI
  1 BGN = 2.3765 LEI
  1 JPY = 3.6246 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un adolescent a fost răpit din mașina tatalui sau

06 Iulie, 23:23

Un adolescent de 15 ani a fost luat pe sus de doi bărbaţi chiar din maşina în care era cu tatăl său.

rapire

Unul dintre răpitori l-a lovit pe tatăl copilului, iar celălalt l-a tras cu forţa din autoturism pe băiat, după care s-au făcut nevăzuţi. Tatăl băiatului crede că cea care a pus la cale atacul este mama copilului, stabilită în Franţa. Băiatul este dat acum în urmărire generală şi în consemn la frontieră.

„Băiatul de 15 ani a fost răpit în această intersecție. Copilul se afla împreună cu tatăl său în mașină, moment în care doi bărbați s-au apropiat de autoturismul oprit la această trecere de pietoni. Unul dintre ei l-a lovit pe tată prin geamul deschis, iar celălalt a deschis portiera și l-a scos pe băiat”, relatează Carmen Ciocan, jurnalist Digi24.

„Atunci eu eram strâns de gât și lovit. Nu puteam. Nici n-am observat că copilul mi-a fost luat din mașină. Am fost atacați din stânga și din dreapta. Am fost prins în mașină, aveam centură, șoferul a accelerat, copilul era luat deja din mașină. Sunt un pic zgâriat dar probabil de la unghii că l-am prins de mână când mă strângea de gât”, declară Geanis Ţibuliac, tatăl copilului răpit.

Cei doi s-au despărţit în 2007 iar băiatul a fost luat de mamă în Spania. Gianis Ţibuliac a deschis un proces pentru custodia copilului în România, pe care l-a câştigat în 2011.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: