• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 13º C
  Constanta 21º C
  Craiova 20º C
  Galati 20º C
  Iasi 20º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1678 LEI
  1 GBP = 5.3626 LEI
  1 CHF = 4.5176 LEI
  1 HUF = 1.3350 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.9474 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Un accident cumplit: De ce s-a prăbuşit elicopterul în care se afla Kobe Bryant şi cine a murit alături de el

27 Ianuarie, 13:39

CNN a oferit, în această dimineaţă, ultimele detalii despre o tragedie colosală care a şocat întreaga planetă şi în urma căreia nouă persoane şi-au pierdut vieţile.

u8rftu

Kobe Bryant (41 de ani) e în centrul atenţiei, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, cu puţin înainte de ora 10, în apropiere de Los Angeles.

Fostul baschetbalist n-a fost singura victimă a accidentului. Alături de el a murit şi fiica sa Gianna (13 ani), o promiţătoare jucătoare de baschet. Deşi, iniţial, s-a spus că cinci oameni s-au aflat în aparatorul de zbor, ulterior, s-a aflat că elicopterul a avut opt pasageri, plus pilotul cu care a decolat de pe Aeroportul „John Wayne“, în Santa Ana.
Pe lângă Bryant şi fiica sa, printre victime sunt şi antrenorul de baseball al echipei Orange Coast College (OCC), John Altobelli. Acesta s-a urcat în elicopter împreună cu soţia sa Keri şi cu fiica lor Alyssa. Alyssa şi Gianna erau colege în echipa de baschet şi toţi cei aflaţi în elicopter ar fi trebuit să ajungă la un meci. De asemenea, în tragicul accident a murit şi Christina Mauser, o antrenoare de baschet la o şcoală privată din Corona del Mara, în California.
Potrivit surselor care au discutat cu CNN, cel mai probabil, accidentul a fost provocat de lipsa de vizibilitate cauzată de ceaţă. Din acest motiv, elicopterele poliţiei din Los Angeles nici n-au decolat, duminică dimineaţă.
De acum, cea mai mare provocare e recuperarea cadavrelor, deoarece locul în care a căzut elicopterul e inaccesibil. Autorităţile estimează că acest proces poate dura inclusiv două zile.
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: