• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8740 LEI
  1 USD = 4.0034 LEI
  1 GBP = 5.4696 LEI
  1 CHF = 4.5255 LEI
  1 HUF = 1.3656 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.8612 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Tudy demisionează din funcţia de viceprimar al Capitalei

11 Iulie, 15:46

Tudy Tudor Tim Ionescu, alias Tudy, a demisionat din functia de viceprimar, potrivit unui comunicat ALDE. Acesta spune ca a decis acest lucru vazand campania mediatica declansata impotriva sa pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii mele private.

tudy

"Vazand campania mediatica declansata impotriva mea pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii mele private, din urma cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti. Am castigat aceasta functie cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cat si al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de catre cetatenii Bucurestiului si tin sa le multumesc tuturor.     Ca liberal, cred atat in separarea sferei publice de cea privata, cat si in faptul ca judecata politica trebuie sa aiba loc in zona politicului, luand in calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viata privata din trecutul meu, o greseala, un episod ce nu a devenit cunoscut decat prin indiscretia altora si care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terti, nu poate si nu ar fi trebuit transformat intr-un obstacol in calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi  masurata numai prin rezultatele ei publice. Nu cred ca intr-o societate libera si democratica cineva poate fi stigmatizat definitiv si descalificat de la orice functie publica, din pricina unei intamplari din sfera intima", spune acesta.

"Constat insa ca perceptiile din lumea virtuala par sa aiba mai multa greutate decat realitatea. Realitate bazata pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universitati europene, realitate bazata pe experienta administrativa dobandita ani la rand in aparatul de lucru al Parlamentului European si experienta politica acumulata in organizarea de partid si a campaniei electorale, toate desfasurate in cadrul miscarii liberale.  Am luat aceasta decizie pentru ca nu-mi doresc ca atacurile la persoana mea sa afecteze echipa din care fac parte. ALDE este continuatorul liberalismului in Romania si reprezinta viitorul intrucat, in ALDE, fiecare membru isi poate construi viitorul. Depinde doar de el acest lucru. Renuntarea la functia de viceprimar  nu  va insemna abandonarea dorintei mele de cetatean care doreste sa vada un Bucuresti mai bun pentru locuitorii sai, de tanar roman care s-a intors in patria sa Romania, pentru a-si aduce modesta contributie la progresul ei. Voi demonstra de ceea ce sunt capabil prin proiectele pe care le voi realiza, iar cei ce doresc sa mi se alature, vor putea sa contribuie la materializarea lor", a declarat acesta.

Tudor Tim Ionescu a fost ales in functia de viceprimar în şedinţa Consiliului General al Capitalei, din 7 iulie, cu 28 de voturi, votat de majoritatea PSD-UNPR-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. După alegerea acestuia, liberalii i-au cer primarului general să îl demită în prima şedinţă de consiliu. Gabriela Firea declara pe 7 iulie că nu prea are ce face, pentru că ALDE l-a desemnat pe Tudor Ionescu şi, potrivit înţelegerii politice, este nevoită să îl accepte.  Ionescu s-a înscris în ALDE din septembrie 2015.

Tudor Ionescu, zis Tudy, a fost iubitul Oanei Zavoran potrivit informatiilor aparute in presa de scandal. Acesta a fost stagiar la Parlamentul Europen din partea PNL, insa si-a dat demisia dupa ce click.ro a prezentat, în 2011, imagini cu un filmulet ce îl prezentau pe Tudy in ipostaze indecente, dedicat Oanei Zăvoranu, amanta sa de atunci. Scandalul a dus la divorţul dintre cântăreţul Pepe şi Oana Zăvoranu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: