• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 6º C
  Brasov 10º C
  Cluj-Napoca 5º C
  Constanta 15º C
  Craiova 12º C
  Galati 11º C
  Iasi 9º C
  Suceava 5º C
  Timisoara 7º C
 • 1 EUR = 4.6362 LEI
  1 USD = 3.9368 LEI
  1 GBP = 5.2449 LEI
  1 CHF = 3.9746 LEI
  1 HUF = 1.4750 LEI
  1 BGN = 2.3705 LEI
  1 JPY = 3.4698 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Tudorel Toader şi-a dat demisia pe Facebook

15 Iunie, 14:43

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, şi-a anuţat demisia pe Facebook joi dimineaţă, la o oră după ce afirmase că încă face parte din guvern şi că îşi va "îndeplini obligaţiile până în ultimul moment".

toader

"Exprimând deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justiției !", a scris Toader pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că încă face parte dintr-un guvern care, chiar dacă a pierdut sprijinul politic, are încă suportul juridic, adică al Parlamentului, iar el îşi va "îndeplini obligaţiile până în ultimul moment". Ministrul Justiţiei a mai spus că el nu face parte din "nicio tabără".

"Un guvern, indiferent în ce etapă funcţionează, are două componente - un pilon politic, adică sprijinul alianţei majoritare, şi o componentă juridică, adică cea conferită de Parlament. Eu încă fac parte din Guvernul care am văzut că ieri a pierdut sprijinul politic, dar încă are sprijinul juridic. Cred că în momentul în care se retrage sprijinul politic, se retrage implicit sprijinul pentru fiecare membru al Guvernului. Sigur, voi respecta deciziile luate pe cele două componente - politică şi juridică", a declarat Tudorel Toader, joi dimineaţă, potrivit News.ro.

 

Citeste mai mult despre: demisie, facebook, Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: