• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 28º C
  Craiova 28º C
  Galati 32º C
  Iasi 32º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.6662 LEI
  1 USD = 4.0240 LEI
  1 GBP = 5.3310 LEI
  1 CHF = 4.0360 LEI
  1 HUF = 1.4454 LEI
  1 BGN = 2.3858 LEI
  1 JPY = 3.6386 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Tudorel Toader şi-a dat demisia pe Facebook

15 Iunie, 14:43

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, şi-a anuţat demisia pe Facebook joi dimineaţă, la o oră după ce afirmase că încă face parte din guvern şi că îşi va "îndeplini obligaţiile până în ultimul moment".

toader

"Exprimând deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justiției !", a scris Toader pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că încă face parte dintr-un guvern care, chiar dacă a pierdut sprijinul politic, are încă suportul juridic, adică al Parlamentului, iar el îşi va "îndeplini obligaţiile până în ultimul moment". Ministrul Justiţiei a mai spus că el nu face parte din "nicio tabără".

"Un guvern, indiferent în ce etapă funcţionează, are două componente - un pilon politic, adică sprijinul alianţei majoritare, şi o componentă juridică, adică cea conferită de Parlament. Eu încă fac parte din Guvernul care am văzut că ieri a pierdut sprijinul politic, dar încă are sprijinul juridic. Cred că în momentul în care se retrage sprijinul politic, se retrage implicit sprijinul pentru fiecare membru al Guvernului. Sigur, voi respecta deciziile luate pe cele două componente - politică şi juridică", a declarat Tudorel Toader, joi dimineaţă, potrivit News.ro.

 

Citeste mai mult despre: demisie, facebook, Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: