• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 27º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 26º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 26º C
  Suceava 23º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.7345 LEI
  1 USD = 4.2201 LEI
  1 GBP = 5.2361 LEI
  1 CHF = 4.2663 LEI
  1 HUF = 1.4497 LEI
  1 BGN = 2.4207 LEI
  1 JPY = 3.8990 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Tudorel Toader publică miercuri dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr

31 Octombrie, 08:02

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a amânat pentru miercuri dimineaţă prezentarea procedurii, a graficului de numire şi a conţinutului dosarului de candidatură a lui Augustin Lazăr pentru funcţia de procuror general. Ministrul s-a declarat epuizat după ziua petrecută în Parlament la moţiunea simplă.

toader

Tudorel Toader a ieşit marţi seară, în jurul orei 20.00, de la Parlament, unde s-a dezbătut moţiunea simplă pe justiţie, şi le-a cerut jurnaliştilor un răgaz până miercuri dimineaţă pentru prezentarea dosarului lui Augustin Lazăr.

„Eu voiam să îmi îndeplinesc promisiunea să public astăzi, pentru că este un document mai amplu. Dar după o zi care a început la prima oră şi a fost o zi intensă, cred că voi avea înţelegerea ca mâine să vin la prima oră şi acesta să fie primul act. Mâine e şi şedinţă de Guvern”, a declarat ministrul Tudorel Toader după moţiunea de la Parlament.

Întrebat de jurnalişti dacă miercuri se va afla ce a făcut Augustin Lazăr când şi-a depus candidatura pentru şefia Parchetului General, Toader a răspuns: "Da (...) nu ce a făcut, mai ales ce nu a făcut".

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a mai anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că miercuri dimineaţă va prezenta un document despre o comisie de evaluare constituită la Ministerul Public, condusă de procurorul general Augustin Lazăr, care urma să evalueze activitatea acestuia ca procuror la Alba Iulia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole:
Game of Thrones

Primetime Emmy 2019

INTERNATIONAL