• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9256 LEI
  1 USD = 4.0527 LEI
  1 GBP = 5.7135 LEI
  1 CHF = 4.4985 LEI
  1 HUF = 1.3998 LEI
  1 BGN = 2.5184 LEI
  1 JPY = 3.7111 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Trei jurnaliști ruși au fost întorși la Moscova de pe Aeroportul Chișinău în ziua alegerilor

25 Februarie, 10:35

Trei jurnaliști ruși au încercat să ajungă în Republica Moldova, dar au fost întorși de către organele de forță înapoi la Moscova. Este vorba despre un jurnalist al postului rusesc de propagandă militară „Zvezda” și a doi operatori cu cetățenie ucraineană care ar fi originari din Transnistria.

jurnalisti

Cei trei jurnaliști sunt reporterul Maria Stremina și operatorii Aleksandr Zubkov și Dmitri Gluhenki. Toți trei nu aveau bilete retur și au mai vizitat anterior Republica Moldova.

Structurile de forță au studiat datele biografice ale acestora de pe rețelele de socializare și au stabilit că Maria Stremina este reporter la postul de propagandă a militarismului rus TV „Zvezda”, emisiunea „Voennaia priemka”, ce informează despre realitățile armatei ruse și despre armamentul rus. Aceasta a mai lucrat și la alte posturi TV și a fost decorată de Ministerul Apărării al Federației Ruse.

Investigând biografia celor doi bărbați cu cetățenie ucraineană s-a stabilit că ei activează în calitate de operatori și sunt originari din regiunea transnistreană.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: