• Bucuresti 29º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 23º C
  Craiova 28º C
  Galati 27º C
  Iasi 28º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.7612 LEI
  1 USD = 4.2560 LEI
  1 GBP = 5.3976 LEI
  1 CHF = 4.2429 LEI
  1 HUF = 1.4596 LEI
  1 BGN = 2.4344 LEI
  1 JPY = 3.8834 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Traian Băsescu, prima reacție, după ce magistrații CSJ l-au lăsat fără cetățenia Republicii Moldova

09 Noiembrie, 16:21

Fostul președinte Traian Băsescu a pierdut definitiv cetățenia Republicii Moldova, ca urmare a unei decizii a Curții de Apel. Băsescu susține că și-ar fi dorit cetățenia pentru a lupta mai puternic pentru unire, dar nu se lasă descurajat și anunță că își păstrează același obiectiv.

Basescu

„Aș fi vrut să lucrez în continuare pentru acest proiect pe care îl am și să pot lucra din calitate de cetățean al Republicii Moldova. Aș fi vrut să pot să-mi asum președinția acelui partid PUN. Sigur, decizia justiției din Republica Moldova mă împiedică să fac acest lucru, dar măcar românii trebuie să știe că trebuie să ne implicăm mult mai mult și mult mai mulți, pentru că în Republica Moldova sunt încă pături sociale largi nostalgice după Uniunea Sovietică.”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Amintim că recursul fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost respins, miercuri, de Curtea Supremă de Justiţie. Decizia a fost luată în mai puţin de trei ore după ce magistraţii au amânat şedinţa de judecată în dosarul "Băsescu vs. Dodon" pentru 14 noiembrie 2018.

Pentru prima dată s-a motivat că CSJ „ar mai avea nevoie de timp" ca să studieze cazul. Oricât de straniu ar părea, în câteva ore de la decizia de amânare, magistrații s-au hotărât să respingă recursul lui Trăian Băsescu și să mențină ca atare decizia anterioară a Curții de Apel.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: