• Bucuresti 13º C
  Baia Mare 7º C
  Brasov 6º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 10º C
  Craiova 12º C
  Galati 10º C
  Iasi 7º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 10º C
 • 1 EUR = 4.7576 LEI
  1 USD = 4.1938 LEI
  1 GBP = 5.4657 LEI
  1 CHF = 4.1895 LEI
  1 HUF = 1.4975 LEI
  1 BGN = 2.4326 LEI
  1 JPY = 3.7859 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Traian Băsescu, prima reacție, după ce magistrații CSJ l-au lăsat fără cetățenia Republicii Moldova

09 Noiembrie, 16:21

Fostul președinte Traian Băsescu a pierdut definitiv cetățenia Republicii Moldova, ca urmare a unei decizii a Curții de Apel. Băsescu susține că și-ar fi dorit cetățenia pentru a lupta mai puternic pentru unire, dar nu se lasă descurajat și anunță că își păstrează același obiectiv.

Basescu

„Aș fi vrut să lucrez în continuare pentru acest proiect pe care îl am și să pot lucra din calitate de cetățean al Republicii Moldova. Aș fi vrut să pot să-mi asum președinția acelui partid PUN. Sigur, decizia justiției din Republica Moldova mă împiedică să fac acest lucru, dar măcar românii trebuie să știe că trebuie să ne implicăm mult mai mult și mult mai mulți, pentru că în Republica Moldova sunt încă pături sociale largi nostalgice după Uniunea Sovietică.”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Amintim că recursul fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost respins, miercuri, de Curtea Supremă de Justiţie. Decizia a fost luată în mai puţin de trei ore după ce magistraţii au amânat şedinţa de judecată în dosarul "Băsescu vs. Dodon" pentru 14 noiembrie 2018.

Pentru prima dată s-a motivat că CSJ „ar mai avea nevoie de timp" ca să studieze cazul. Oricât de straniu ar părea, în câteva ore de la decizia de amânare, magistrații s-au hotărât să respingă recursul lui Trăian Băsescu și să mențină ca atare decizia anterioară a Curții de Apel.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: