• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Traian Băsescu, despre scandalul plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD

30 Iulie, 22:07

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune, în contextul scandalului legat de plăcuţele de înmatriculare anti-PSD, că ”slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol”.

basescu
Fostul preşedinte Traian Băsescu spune, în contextul scandalului legat de plăcuţele de înmatriculare anti-PSD, că ”slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol” şi că ar vrea să îi vadă acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit, el spunând că în secuime tricolorul a fost arborat alături de un drapel negru şi că, adesea, primarii arborează steagul secuiesc pe primării si consilii judeţene în locul drapelului naţional.

"Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol, de parcă nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica", scrie Traian Băsescu pe Facebook. El spune că, zilele trecute, de Ziua Imnului, tricolorul a fost arborat în secuime alături de un drapel negru.

"Tot în secuime, adesea, primarii arborează steagul secuiesc pe primării si consilii judeţene în locul drapelului naţional. Nu se întâmplă nimic, nici poliţiştii şi nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinţe de presă. În schimb, toată poliţia, în frunte cu comisari, chestori şi omniprezenţi lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tânăr (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobândit legal în Suedia un număr de înmatriculare, care îi deranjează pe liderii PSD. Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului. Ce ziceţi, n-ar fi ceva mai inteligent dacă aţi proceda aşa? Sau poate pe voi abordările inteligente vă enervează? Mi-aş dori să vă văd acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit", încheie Traian Băsescu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: