• Bucuresti 34º C
  Baia Mare 31º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 29º C
  Craiova 31º C
  Galati 32º C
  Iasi 31º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 32º C
 • 1 EUR = 4.6663 LEI
  1 USD = 4.0420 LEI
  1 GBP = 5.3256 LEI
  1 CHF = 4.0578 LEI
  1 HUF = 1.4384 LEI
  1 BGN = 2.3859 LEI
  1 JPY = 3.6793 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Traficul rutier se intensifică

28 Aprilie, 15:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate probleme majore în ceea ce privește fluența circulației rutiere pe drumurile naționale importante și autostrăzi, dar în următoarele ore se aşteaptă ca traficul rutier să se intensifice.

aglomeratie

Ca urmare a plecării multor automobiliști în minivacanța de 1 Mai, atât pe DN1 Ploiești - Brașov, care străbate stațiunile montane de pe Valea Prahovei, cât și pe Autostrada A2 București - Constanța, care unește capitala de litoralul Mării Negre, traficul rutier va fi unul intens.

Pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1, dacă va fi cazul, pot fi utilizate variante alternative : - către Braşov, DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele; - către Sinaia, DN7 Bucureşti – Bâldana, DN 71 Bâldana – Târgovişte – Fieni – Sinaia.

În zona Bran – Moeciu se poate ajunge pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, DN73 Piteşti – Braşov, mult mai ușor decât pe traseul DN1Bucureşti – Ploieşti – Predeal – DN73A Predeal – Râşnov – DN73 Râşnov – Bran – Moeciu.

În ceea ce privește drumul către mare (pe Autostrada Soarelui), un punct în care poate să apară aglomerație în orele următoare este stația de taxare de pe A2 (la Fetești). Pentru evitarea situațiilor neplăcute cauzate de numărul mare de automobiliști care doresc să plătească taxa respectivă la casele stației, în sistem cash, recomandăm ca plata să se facă prin sistemele electronice. În acest sens, precizăm că taxa se poate plăti și prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577, sau la benzinăriile de pe autostradă. Un amănunt important de care automobiliștii trebuie să țină seama îl reprezintă faptul că se poate trece prin stație liber, cu condiția ca taxa să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24.

 

Citeste mai mult despre: 1Mai, aglomeratie, minivacanta, trafic
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: