• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 24º C
  Craiova 26º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Teodorovici îi răspunde lui Predoiu

09 Iulie, 09:09

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, face o serie de precizări , după ce prim-vicepreşedintelui PDL, Cătălin Predoiu, a afirmat că “Ghidul Solicitantului” s-a aflat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene “doar o oră”, atât timp cât premierul Victor Ponta a fost prezent la lansarea acestuia.

Eugen Teodorovici

“Gestul nejustificat și pripit al reprezentantului Opoziției denotă un gen de gândire și o practică de tristă amintire și demult uitate de noi. Abordarea actualului guvern al României este total diferită de ceea ce colegii domnului Predoiu făceau acum câțiva ani, atunci când fondurile europene reprezentau doar o pepinieră pentru grupări din jurului partidului pe care acesta îl reprezintă și nu ceea ce semnifică acest domeniu azi, un motor de creștere a economiei țării noastre, un element de dezvoltare a României. Astăzi, banii europeni sunt orientați într-un mod transparent către proiecte ai căror beneficiari sunt românii și nu membrii de partid. Astfel, documentul la care dânsul face referire va fi publicat în Monitorul Oficial pentru publicare. Îl informăm pe domnul Predoiu că acesta este momentul de la care se numară cele 30 de zile pe care beneficiarii le au la dispoziție (15 zile pentru consultare și 15 zile pentru depunere de proiecte).", susţine Teodorovici.

Potrivit ministrului, Ghidul a fost pe site în timpul conferinței și se află și acum.

Eugen Teodorovici a adăugat că marţi, site-ul MFE a fost supus unor lucrări tehnice, o serie de actualizări survenite ca urmare a încorporării paginilor web ale Autorităţilor de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) şi pentru Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) în site-ul Ministerului Fondurilor Europene.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: