• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Tatăl Alexandrei: "Nu mi-am pierdut încrederea, cred că este în viaţă. Am spart uşile să o găsesc"

02 August, 15:20

Ioan Măceșanu a subliniat că, din punctul lui de vedere, căutările ar fi trebuit să înceapă încă de miercuri seară, când a mers la secția de poliție pentru a raporta dispariția Alexandrei. "Şi azi am fost, şi ieri am fost. Am căutat în puţuri, am căutat în canale”, a spus tatăl Alexandrei, care nu şi-a pierdut speranţa că fiica sa este în viaţă.

alexandra

Tatăl Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, a povestit, într-un interviu pentru Antena 3, că a fost chemat să recunoască vocea fiicei sale din apelul la 112 la aproximativ 12 ore de când acesta a fost făcut, seara, la ora 11 şi ceva, iar la ora 2.00 l-au trimis acasă să facă duş şi să se întoarcă vineri dimineaţă la ora 5.00, fără să îi spună că au identificat casa în care s-ar afla fiica sa. Tot el spune că la primele percheziţii, care au avut loc joi, la scurt timp după ce fata a sunat la 112, el a spart uşile.

"Le multumesc tuturor celor care ne ajuta. Nu mi-am pierdut increderea, cred ca este in viata. Astept sa o vad. Si eu si sotia mea credem ca este vie. Cand am venit acasa, sotia a zis ca de pe la ora 14.00 - 15.00 nu mai raspundea la telefon. Am sunat la prietenele ei, nimeni nu stia de ea. Am cautat, am intrebat, nimic. Atunci ne-am dat seama ca e ceva. Telefonul ei a fost inchis”.

Ioan Măceșanu a subliniat că, din punctul lui de vedere, căutările ar fi trebuit să înceapă încă de miercuri seară, când a mers la secția de poliție pentru a raporta dispariția Alexandrei. Însă polițiștii i-au spus să revină a doua zi, dacă fata nu revine acasă. "Toți spun că o să apară, că așa sunt fetele, că așa e vârsta”, a zis el.

Apel al tatălui Alexandrei Măceşanu: Noi credem că este în viaţă, rog din tot sufletul cine a luat-o să o aducă acasă şi voi ierta tot

"Cred că ea este în viaţă, abia aştept să o văd şi le mulţumesc tuturor celor care ne ajută în continuare şi sper să dea rezultate. Nu ne-am îndoit niciodată nici eu, nici soţia mea. Noi credem că este vie”, spune tatăl Alexandrei.

El a povestit că miercuri seara, la ora 19.00, când a ajuns acasă, soţia i-a spus că fata lor nu răspunde la telefon şi că a tot încercat să o contacteze de la ora 14.00.

"Când am ajuns la 7 seara acasă, soţia mea mi-a spus că nu răspundea deloc, am zis să sunăm la prietenele ei şi nimeni nu ştia nimic şi atunci am mers la postul de poliţie şi au zis să venim dimineaţă la 8”, a spus bărbatul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: