• Bucuresti 18º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 22º C
  Craiova 16º C
  Galati 18º C
  Iasi 19º C
  Suceava 17º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.8698 LEI
  1 USD = 4.1617 LEI
  1 GBP = 5.3406 LEI
  1 CHF = 4.5043 LEI
  1 HUF = 1.3330 LEI
  1 BGN = 2.4899 LEI
  1 JPY = 3.9382 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Tatăl Alexandrei, mărturii în lacrimi. Ce a trăit acesta la percheziţiile greşite

31 Iulie, 21:17

Tatăl Alexandrei a făcut mărturisiri în premieră. Cu ochii în lacrimi, bărbatul spune că a mers cu polițiștii la căutări și au făcut percheziții la mai multe case părăsite, în loc să meargă la adresa corectă. Mai mult, tătăl fetei care a apucat să sune la 112 spune că Alexandra a avut 3 șanse la viață de care polițiștii nu au profitat. Cu toate acestea, va spera până în ultima clipă că Alexandra trăiește.

macesanu

"M-am simţit neputincios, pentru că am participat la căutari, şi m-am simtit foarte rău că nu am putut sa o salvez. Noi ne-am dus acolo pe Craiovei, nu ne-am dus pe Decebal. Acolo trebuia să ne ducem, îmi reproşez asta tot timpul", spune tatăl Alexandrei Măceşanu.

"Intrase la meditaţii, pentru ca apoi să auzim că se ducea să se întalnească cu prietenul ei şi nu a ajuns", a mai explicat bărbatul. "Mâine-poimâine se face o săptămână de când nu dorm", mai spune el.

Tatăl Alexandrei a povestitşi cum au acţionat poliţiştii după ce a anunţat dispariţia fetei. "Poliţiştii au venit la mine şi am plecat la Caracal. Se auzise că o văzuse cineva la Lidl, dar ne-am uitat pe camere şi nu era ea. Când ne îndreptam spre Lidl a primit un telefon cum că fata a sunat la 112 şi că e în Caracal, să mergem acolo. Am căutat în case părăsite şi nu era. Ne-a dat Dumnezeu o şansă, dar nu am ştiut să profităm de ea... sau trei şanse", a spus tatăl îndurerat.

Totuşi, el nu şi-a pierdut speranţa. "E foarte greu. Nu ştiu ce să mai cred, dacă vreodată... Noi sperăm să vină acuma, dar nu ştiu. Sufletul îmi spune că trăieşte. Tot timpul am să cred aşa ceva", spune tatăl fetei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: