• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9467 LEI
  1 USD = 4.2501 LEI
  1 GBP = 5.8655 LEI
  1 CHF = 4.6354 LEI
  1 HUF = 1.3601 LEI
  1 BGN = 2.5292 LEI
  1 JPY = 3.7324 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Suspiciune de coronavirus în România. Un tânăr care studiază în China, de urgenţă la spital în Bacău

27 Ianuarie, 20:56

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, care studiază în China și s-a întors la Bacău în urmă cu 8 zile, este suspect de coronavirus, potrivit reprezentanților Spitalului de Urgență Bacău. Bărbatul a fost plasat în carantină şi ulterior trimis la Institutul "Matei Balș" din Bucureşti pentru noi investigaţii şi pentru un diagnostic exact.

gvjv

Directorul Spitalului Judeţean Bacău, doctorul Adrian Popa, a declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul nu prezenta simptome agravante, care i-ar fi pus viaţa în pericol, dar avea dureri musculatorii şi o tusă seacă.
"A spus că a venit pe 17 ianuarie din China şi de aceea ne-a ridicat suspiciunea de coronavirus. Noi trebuie să manifestăm precauţie, iar medicul infecţionist şi cu cei de la Institutul 'Matei Balş" au hotărât să fie transferat la Bucureşti pentru efectuarea testelor. O ambulanţă l-a preluat pentru a-l transporta la Institutul "Matei Balş". Pacientul a spus că a fost undeva la 1.000 de kilometri de focarul din China. Când s-a întors acasă, în Bacău, a simţit în avion că îl încearcă o răceală. S-a tratat acasă cum a ştiut el şi au reînceput simptomele. Aşa că s-a prezentat la UPU mai mult speriat", a declarat directorul Spitalului Judeţean Bacău.

Doctorul Adrian Popa a adăugat că la Spitalul Judeţean Bacău i-au fost făcute teste pentru gripă, care au ieşit negative, dar nu şi testul pentru coronavirus pentru că acesta nu există la spital.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: