• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Şumudică a fost implicat într-un accident la Cluj-Napoca

15 Iulie, 20:08

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a fost implicat într-un accident la Cluj-Napoca, maşina sa fiind acroşată de un troleibuz.

sumudica

“Sunt cu gândul la meciul de mâine. Sunt un pic afectat şi de un incident pe care l-am trăit astăzi, fiind lovit de un troleibuz. Practic maşina mea a fost acroşată de un troleibuz şi chiar vreau să fac un apel: Oameni buni, dacă nu v-aţi săturat de cancanuri.... V-am spus de acum două luni, nu-l veţi mai avea pe Şumudică ăla de acum câţiva ani care să vină şi să fie pe toate paginile ziarelor şi să intre la toate televiziunile. Eu de două luni aproape n-am mai intrat la nicio televiziune şi încerc să evit, să mă canalizez şi să mă focusez pe ceea ce am de făcut aici. Nici n-au trecut cinci minute, m-au sunat cei de acasă, erau speriaţi, cu fel de fel de ştiri pe care le-au citit”, a spus Şumudică.

Tehnicianul a subliniat şi că în presa online a apărut că el ar fi fost vinovat de accident. “Păi nu ştiu cum pot să acroşez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sensul opus, troleul vine din spate, mă acroşează, mă aruncă doi metri şi spune că am acroşat. Dacă vor să ia detalii să se intereseze, să vadă amiabila care s-a făcut şi în care conducătorul transportului în comun recunoaşte că a greşit şi îşi asumă toată vinovăţia. Deci haideţi să nu mai destabilizăm, să nu mai dezinformăm lumea, să nu-i mai punem în cârcă lui Şumudică tot felul de probleme. Sunt până la un moment dat liniştit, dar atât timp cât mă atacă cineva şi când apar minciuni nu pot sta deoparte şi voi răspunde de fiecare dată”, a explicat Marius Şumudică.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: