• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Suceava: Au stat ore în şir în frig pentru că autorităţile au uitat să facă un anunţ esenţial

04 Ianuarie, 16:27

Cei 60 candidaţi programaţi să susţină proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, luni, 4 ianuarie, i-au aşteptat degeaba pe examinatori. Oamenii au stat într-o parcare timp de mai multe ore, pentru că reprezentanţii Prefecturii Suceava nu i-au anunţat că proba a fost reprogramată.

gagag

Însoţiţi de instructori, cei 60 de candidaţi au sosit în parcarea fabricii de sticlă, din municipiul Suceava, începând cu ora 8.00, aşa cum au cerut organizatorii examenului practic pentru obţinerea permisului de conducere.  Au aşteptat mai bine de patru ore fără să ştie că examenele au fost reprogramate de Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava. Prefectura Suceava nu a anunţat şcolile de şoferi.

Am venit la ora 8.00. Am aşteptat, n-a venit nimeni. Am sunat şi la Prefectură. Nu a răspuns nimeni. A intrat robotul”, ne-a declarat un instructor.

Reporterul „Adevărul” a cerut Prefecturii Suceava un punct de vedere oficial cu privire la cele întâmplate. Până la ora publicării acestei ştiri, nu l-a primit. Surse neoficiale susţin că instituţia a rămas fără examinatori, după percheziţiile efectuate în decembrie de către procurorii DNA, la sediul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava.

Unii dintre angajaţi sunt vizaţi de anchetă şi se află în arest preventiv, fiind suspectaţi că au încasat şpăgi uriaşe pentru a facilita fraudarea examenelor. În decembrie, angajaţii MAI au trimis la Suceava 5 examinatori din ţară ca să rezolve problema deficitului de personal. Perioada de delegare nu a fost extinsă şi în ianuarie. Între timp, alţi doi angajaţi ai instituţiei sucevene au intrat în concendiu medical, ceea ce înseamnă că problema lipsei de personal s-a acutizat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: