• Bucuresti 15º C
  Baia Mare 12º C
  Brasov 11º C
  Cluj-Napoca 11º C
  Constanta 13º C
  Craiova 16º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 10º C
  Timisoara 13º C
 • 1 EUR = 4.8743 LEI
  1 USD = 4.1768 LEI
  1 GBP = 5.4111 LEI
  1 CHF = 4.5595 LEI
  1 HUF = 1.3269 LEI
  1 BGN = 2.4922 LEI
  1 JPY = 4.0006 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Statul Islamic amenință Casa Albă

20 Noiembrie, 11:47

Jihadiştii din Stat Islamic avertizează că atacurile de la Paris, din 13 noiembrie, au fost doar începutul "pârjolului" pe care îl pregătesc şi că următoarea ţintă a lor este Casa Albă.

casaalba

Gruparea teroristă Stat Islamic a dat publicităţii o înregistrare în care anunţă că pune la cale un atac la Casa Albă.

Înregistrarea începe cu prezentarea unor imagini ale atacurilor teroriste de la Paris, iar apoi un reprezentant al organizaţiei fundamentaliste sunnite îi avertizează pe preşedinţii din SUA şi Franţa, Barack Obama şi Francois Hollande, că li se pregătesc atentate de genul celor comise la Paris.

"La ce vă puteţi aştepta din partea califatului islamic în afară de noi atacuri?! I-am adus lui Francois Hollande şi acoliţilor lui un val de atacuri benefice, aşa cum îi vom aduce şi lui Barack Obama şi anturajului său. Îi vom pârjoli cu centuri explozive şi maşini-capcană. Îi vom urmări oriunde vor merge, îi vom trata ca pe sclavi şi câini", ameninţă un terorist.

"Franţa prosperă, dar nu va dura mult, vom pulveriza tot. Am început cu voi, dar vom sfârşi cu falsa Casă Albă, pe care o vom face neagră cu focul nostru. O vom arunca în aer, aşa cum am făcut cu idolii falşi", avertizează reţeaua teroristă Stat Islamic într-o înregistrare video difuzată joi, la aproape o săptămână de la atentatele comise la Paris, unde au fost omorâte cel puţin 129 de persoane.

Înregistrarea video a fost difuzată pe site-uri ale reţelei teroriste Stat Islamic, fiind preluată de Institutul de Cercetare Media în Orientul Mijlociu (Middle East Media Research Institute), cu sediul la Washington.

Citeste mai mult despre: amenintare, casa alba, SI
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: