• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 24º C
  Craiova 26º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Sorin Grindeanu, reacţie după excluderea din PSD

15 Iunie, 22:44

Premierul Sorin Grideanu a avut joi seară prima reacţie după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat excluderea sa din partid.

grindanu

Iniţial conferinţa de presă de la Palatul Victoria a fost anunţată la ora 19.00, însă aceasta a fost amânată până la ora 20.30. Şeful Executivului a declarat că va demisiona "în secunda doi" dacă şi Liviu Dragnea va renunţa la şefia PSD, întrucât îl consideră în egală măsură responsabil pentru "aşa-zisul eşec" al Guvernului, din moment ce el a fost cel care a ales miniştrii, şi va accepta convocarea Congresului PSD pentru identificarea şi rezolvarea problemelor "de fond" din partid

Sorin Grindeanu şi-a început conferinţa afirmând că va rămâne membru PSD în ciuda presiunilor făcute de Liviu Dragnea pentru excluderea sa, explicând că există soluţii statutare pentru acest lucru, în ciuda votului din Comitetul Executiv Naţional de joi. Totodată, premierul l-a acuzat pe Dragnea că "încearcă să confişte un partid întreg"

"E o zi tristă pentru mine: azi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus din PSD. Oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt şi voi fi pesedist, conform statutului, pe care domnul Liviu Dragnea îl încalcă. El încearcă să confişte un întreg partid şi se vede pentru că îi e frică de contactul cu marea masă a membrilor de partid. De un an acest partid nu a mai avut un BPN care se ţinea în fiecare uni. Singurele modalităţi prin care se conduce PSD sunt aceste CEx-uri, organizate în general pentru "execuţii". În istoria noastră se va consema azi că PSD a decis să depună moţiune împotriva propriului guvern din cauza ambiţiei de putere a lui Liviu Dragnea. Voi rămâne membru PSD indiferent de ce spune Liviu Dragnea, voi rămâne pesedist indiferent câte CEx-uri va organiza domnul fost pedelist Liviu Dragnea. Ce o să facă în final? O să ne excludă pe toţi din partid? Pe toţi cei care spun că lucrurile nu merg în direcţia corectă? Nu cred că o să fie lăsat, într-un final Liviu Dragnea o să fie oprit de partid. Nu mă agăţ de scaun, eu am unde să mă întorc, am făcut şcoala la timp, fără să repet ani", a declarat Sorin Grindeanu.

Citeste mai mult despre: excludere, psd, reactie, Sorin Grindeanu
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: