• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9443 LEI
  1 USD = 4.3840 LEI
  1 GBP = 5.9238 LEI
  1 CHF = 4.7621 LEI
  1 HUF = 1.3742 LEI
  1 BGN = 2.5280 LEI
  1 JPY = 3.8393 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Sorin Grindeanu, despre informaţia că PNL nu îl doreşte în Executiv

10 Noiembrie, 15:17

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a comentat, miercuri, informaţia potrivit căreia liberalii nu îl doresc în viitorul Executiv PNL-PSD, pentru că a fost cel care a iniţiat Ordonanţa 13.

GRINDEANU

El spune că nu s-a discutat niciun moment despre acest lucru. Sorin Grindeanu a spus că mandatul PSD este ca, în urma acestor negocieri, să se ajungă la un premier PSD şi a precizat că se doreşte ca negocierile pe programul de guvernare să se finalizeze la sfârşitul acestei săptămâni.

”Mă puneţi să comentez surse. Am fost la toate întâlnirile, unele care nu au avut loc, aşa cum ştiţi şi nu s-a discutat aşa ceva o secundă”, a spus Grindeanu, despre informaţiile potrivit cărora PNL nu îl doreşte ministru într-o formulă de guvernare PNL-PSD pentru că este iniţiatorul Ordonanţei 13 privind graţierea.

”Vă amintesc că eu am fost cel cel care a dat Ordonanţa 14”, a mai spus el.

Sorin Grindeanu a precizat că există mai multe componente ale acestor negocieri, el fiind cel care care coordonează negocierile pe programul de guvernare, iar secretarul general coordonează negocierile politice.

Despre susţinerea lui Florin Cîţu ca premier, în viitorul Guvern, Grindeanu a spus că ”au fost mai multe scenarii care s-au discutat şi că până nu se ajunge la acel scenariu care să fie pus în practică, discutăm speculaţii.

”Nu a fost, din câte îmi aduc aminte, în discuţie o asemenea variantă”, a afirmat el, arătând că mandatul PSD este clar şi nu poate discuta nimic în afara lui.

Despre susţinerea de către PSD a unui premier independent, Grindeanu a spus că în momentul în care negocierile ajung la un numitor comun, liderii PSD vor merge în faţa partidului pentru un acord.

”Mandatul pe care noi l-am primit din partea Consiliului Naţional este ca, în urma acestor negocieri, PSD-ul să dea premier”, a arătat el.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: